Σαμαράς:”Θα επιτεθούμε για να σκοράρουμε”

Ο διεθνής επιθετικός ξεκαθάρισε πως στόχος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος είναι να επιτεθεί και να σκοράρει ενώ αναγνώρισε ως νούμερο ένα κίνδυνο τον Λούκα Μόντριτς

Εθνική Ελλάδος αντιμετωπίζει στο “Γ. Καραϊσκάκης” την Κροατία και θέλει μόνο την νίκη με τον Γιώργο Σαμαρά να μην τον απασχολεί το πώς θα παρουσιαστούν οι Κροάτες στο γήπεδο.

Αναλυτικά η συνέντευξη που παραχώρησε ο Σαμαράς στην εφημερίδα της Κροατίας: “Vecernj”:

Εσείς θέλετε τη νίκη και η Κροατία θα είναι χαρούμενη και με τον ένα βαθμό. Θα προσθέσεις πίεση στην ομάδα σας αυτό;

“Η ομάδα μου θα επιτεθεί και θα προσπαθήσει να σκοράρει. Ειλικρινά δεν μας ενδιαφέρει το πώς θα παρουσιαστεί και τι θα κάνει στον αγωνιστικό χώρο η Κροατία”.

– Ποιος πιστεύεις ότι είναι ο καλύτερος παίκτης της Κροατίας;

“Υπάρχουν αρκετοί. Η Κροατία έχει σπουδαίους ποδοσφαιριστές. Αλλά νομίζω ότι ο καλύτερος είναι ο Λούκα Μόντριτς. Τον έχω σε μεγάλη εκτίμηση”.

– Αγωνίζεσαι στη Σέλτικ και στην επίθεση της Ρέιντζερς «ηγείται» ο Νίκιτσα Γέλαβιτς. Τον ξέρεις; Έχετε πάει μαζί για κανά ποτό σε κάποια παμπ της Γλασκόβης;

“Ξέρω τον Νίκιτσα από το γήπεδο. Είναι καλός παίκτης, αλλά δεν έχουμε μιλήσει ποτέ”.

Για το ότι δεν έχει βάλει γκολ φέτος: “Πρώτη φορά βρίσκομαι σε αυτή την κατάσταση. Να παίζω καλά, αλλά να μην σκοράρω. Η αλήθεια είναι ότι με πληγώνει αυτό. Οι προπονητές και οι συμπαίκτες μου, μου λένε να κάνω υπομονή και πως τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook