Παπαδόπουλος: “Έγινε παρεξήγηση”

Ο Παπαδόπουλος ξεκαθάρισε πως σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να προσβάλει τον Άρη

Κατά την επιστροφή της Εθνικής ομάδας από την Τιφλίδα, μέσα στο κλίμα ευφορίας ο Κυριάκος Παπαδόπουλος θέλοντας να πειράξει τον Άγγελο Χαριστέα άρχισε να τραγουδάει “Δεν ξέρετε πού είναι τα δελτία” και δεν ήταν λίγοι οι φίλοι του Άρη που ενοχλήθηκαν με τον αμυντικό της Σάλκε ο οποίος έσπευσε σε διευκρινήσεις.

Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό “Libero 107.4”, ο αμυντικός της Σάλκε τόνισε: “Το άκουσα και με έχει στεναχωρήσει πολύ. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Άρη και σίγουρα δεν ήθελα να θίξω την ομάδα ούτε καμία άλλη ομάδα. Ήταν μια στιγμή πλάκας ανάμεσα σε εμένα και στον Άγγελο και δεν ήξερα ότι υπήρχε κάμερα, μια πλάκα ήταν και δεν ήθελα ειλικρινά να θίξω τον Άρη. Τέτοιες πλάκες και καζούρα κάνουν όλοι στην δουλειά τους, εσείς οι δημοσιογράφοι όταν δεν είστε στον αέρα δεν κάνετε πλάκα με τους συναδέλφους σας; Σίγουρα δεν ήταν σωστό και δεν είχα άλλη πρόθεση εκτός από την πλάκα με τους συμπαίκτες μου, δεν έιχα κανένα άλλο λόγο να το κάνω και ειδικά δημόσια. Τώρα το πήραν και με κρέμασαν, μου στέλνουν μηνύματα και μου τηλεφωνούν φίλοι μου που είναι φίλαθλοι του Άρη και δεν ξέρω τι να τους πω. Αν ήξερα ότι είχε κάμερα δεν θα το έκανα, δεν είχα λόγο, εγώ παίζω στην Γερμανία και δεν με απασχολούν όλα αυτά, είμαι μακριά από όλα αυτά και δεν έχω λόγο να κάνω κάτι τέτοιο. Είμαι όμως δημόσιο πρόσωπο και ό,τι κάνω μεγαλοποιείται”.

Για την αναμέτρηση με την Γεωργία ο Κυριάκος Παπαδόπουλος δήλωσε: “Ήμασταν πολύ καλά στο παιχνίδι, πιστεύαμε στις δυνατότητες μας, κάναμε ένα σερί 16 αγώνων αήττητοι και δώσαμε χαρά στον κόσμο μας. Ελπίζω να έχουμε εξίσου καλή πορεία και στα τελικά του EURO. Στο παιχνίδι πηγαίναμε για δυο αποτελέσματα, αλλά στο μυαλό μας είχαμε μόνο την νίκη. Μπορεί να βρεθήκαμε γρήγορα πίσω στο σκορ αλλά το πιστεύαμε, ήμασταν καλύτεροι και τελικά πήραμε την νίκη”.
Για το μυστικό της επιτυχίας, ο διεθνής στόπερ δήλωσε: “Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό, σίγουρα δεν έχουμε τους παικταράδες αλλά είμαστε όλοι ένα, παίζει ο ένας για τον άλλο και για αυτό μπορέσαμε να κάνουμε την επιτυχία αυτή. Σίγουρα είναι καλό να παίζεις καλό ποδόσφαιρο, με θέαμα και γκολ, αλλά είναι εξίσου σημαντικό να μην δέχεσαι γκολ αν θες να κερδίσεις και η Εθνική το κάνει πολύ καλά αυτό”.
Για τους προσωπικούς του στόχους, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος δήλωσε: “Στόχος μου είναι να καθιερωθώ, να βελτιώνομαι και να αγωνίζομαι συνέχεια με την ομάδα μου σε υψηλό επίπεδο και φυσικά να κάνω καλή πορεία με την Εθνική στα τελικά του EURO 2012”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook