Σάντος: “Tα πάντα για την Εθνική Ελλάδος”

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός μίλησε για το ενδεχόμενο να τεθούν αντιμέτωπες η Εθνική και η Πορτογαλία στα τελικά ενώ πήρε θέση για την οικονομική Κρίση καθώς και για τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας

Τον επαγγελματισμό του απέδειξε για άλλη μια φορά ο Φερνάντο Σάντος με τον Πορτογάλο τεχνικό να υπογραμμίζει πως σε περίπτωση που στα τελικά του EURO 2012, η Εθνική Ελλάδος κληθεί να αντιμετωπίσει την Πορτογαλία, ο Πορτογάλος τεχνικός θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Πορτογαλίας “relvado”, ο Σάντος τόνισε: “Δεν θα είναι παράξενο ματς για εμένα, γιατί να είναι; Είμαι προπονητής της Ελλάδας και θέλω να κερδίσει η ομάδα μου, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Δεν θα τραγουδήσω ούτε τον ύμνο της Ελλάδας ούτε τον ύμνο της Πορτογαλίας, αλλά θα κάνω τα πάντα για να πάρει η Ελλάδα το αποτέλεσμα που θέλει. Είναι κάτι το φυσικό και απολύτως κατανοητό”.

Αναφερόμενος στην οικονομική Κρίση που πλήττει την Ελλάδα και σε αυτήν που πλήττει την Πορτογαλία, ο Σάντος δήλωσε: “Τα πράγματα στην Ελλάδα είναι χειρότερα, τα μέτρα που έχει πάρει η κυβέρνηση είναι πολύ σκληρά για την επόμενη τριετία και υπάρχει μεγάλη απογοήτευση, διότι η κατάσταση παραμένει δύσκολη για πολύ καιρό και πλέον οι άνθρωποι δεν ελπίζουν ούτε πιστεύουν σε τίποτα. Αντίθετα, στην Πορτογαλία εξακολουθούν να υπάρχουν κάποια ηρεμία και μεγαλύτερη αποδοχή”.

Τέλος, για τα συχνά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ελλάδος τόνισε: “Είναι αλήθεια πως στην Πορτογαλία δεν υπάρχει παράδοση αναρχικών κινήσεων, σε αντίεθση με την Ελλάδα που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Αν κάποιες ομάδες θέλουν να κάνουν επίδειξη δύναμης, μπορεί να υπάρξουν προβλήματα στην Ελλάδα, στην οποία υπάρχει κλίμα πολέμου”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook