Έσπασε το αήττητο σερί της Εθνικής μας

H Εθνική μας έχασε με 3-1 από την Ρουμανία στην Αυστρία και το αήττητο 17 αγωνιστικών.

Η Ελλάδα δεν ήταν καθόλου ανταγωνιστική στο ματς με την Ρουμανία και ηττήθηκε με 3-1. Οι παίκτες μας έδειξαν ότι αντιμετώπισαν αυτό το φιλικό ως αγγαρεία.

Ήταν έξω από τα νερά τους καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα και έδωσαν το δικαίωμα σε μία μέτρια ομάδα να κυριαρχήσει, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Καθοριστικό ρόλο στην ήττα της ομάδας έπαιξαν τα απανωτά αμυντικά λάθη με αποκορύφωμα το τρίτο γκολ της Ρουμανίας.

Σημαντική ημέρα για τρεις νεαρούς παίκτες της Εθνική μας. Ντεμπούτο πραγματοποίησαν οι Στέφανος Καπίνος, Στέλιος Μαλεζάς, Κώστας Γιαννούλης.

Ο Καπίνο έγινε ο νεότερος παίκτης που φοράει την φανέλα της Εθνικής. Ο Μαύρος είχε κάνει ντεμπούτο σε ηλικία 17 ετών και εννέα μηνών, σε φιλικό με την Ολλανδία. Ο Καπίνο είναι 17 ετών και σχεδόν οκτώ μηνών!

Γήπεδο: “Cashpoint Arena”

Διαιτητής: Τόμας Γκανκλ

 Οι συνθέσεις:

 Ελλάδα: Καπίνο, Μανιάτης, Γιαννούλης, Παπασταθόπουλος(46′ Παπαδόπουλος), Μαλεζάς, Τζιόλης(76′ Σαλπιγγίδης), Μάκος(46′ Φωτάκης), Καραγκούνης, Κονέ(64′ Θεοδωρίδης), Χαριστέας(46′ Μήτρογλου), Λυμπερόπουλος(46′ Σαμαράς)

 Ρουμανία: Μπαλγκραντεάν, Παπ, Γκαμάν(64′ Κιρίκες), Γκοϊάν, Ράντου, Τόρζε, Νεάγκου(85′ Γκριγκόρε), Πιντίλι(46′ Λαζάρ), Τανάζε(67′ Κιπτσίου), Στάνκου(78′ Κότσιτς), Μαζίλο(46′ Νικουλάε)

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook