Τα πλάνα του για το φιλικό της Τετάρτης στο Ηράκλειο με το Βέλγιο

Έδειξε ο Φερνάντο Σάντος στην προπόνηση της Δευτέρας.

Τις προθέσεις του για την ενδεκάδα που θα παρατάξει την προσεχή Τετάρτη στο φιλικό με το Βέλγιο έδειξε ο Φερνάντο Σάντος στην προπόνηση της Καθαράς Δευτέρας στον Αγιο Κοσμά.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο Τζόρβας θα είναι στο τέρμα, οι Παπασταθόπουλος και Αβραάμ Παπαδόπουλος τα στόπερ, ο Τοροσίδης και ο Χολέμπας τα ακραία μπακ (δεξιά και αριστερά αντίστοιχα), οι Μανιάτης, Φωτάκης και Κατσουράνης στο κέντρο, οι Σαλπιγγίδης και Σαμαράς στα άκρα και ο Γκέκας στην κορυφή. Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να αγωνιστεί βασικός ο Γιώργος Καραγκούνης αντί του Φωτάκη.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην προπόνηση της Δευτέρας δεν έλαβαν μέρος οι Κυριάκος Παπαδόπουλος και Νίκος Λυμπερόπουλος, οι οποίοι είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις την Κυριακή και ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης.

Στην προπόνηση, την παράσταση έκλεψαν οι δύο νέοι στην Εθνική, ο Ορέστης Καρνέζης και ο Κώστας Φορτούνης. Ηταν λογικό να κάνουν και δηλώσεις στους δημοσιογράφους για την εμπειρία τους και τους στόχους της Εθνικής.

“Είναι καλό να ξέρεις ότι η προσπάθεια μπορεί να σε φέρει στην Εθνική. Ο Παναθηναϊκός είναι μία μεγάλη ομάδα και ανέκαθεν είχε παίκτες στην Εθνική. Πλέον πρέπει να δουλέψουμε σκληρά στην Εθνική. Να προσπαθήσουμε σκληρά για να παρουσιαστούμε στην τελική φάση έτοιμοι”, δήλωσε ο Καρνέζης, ενώ από την πλευρά του ο Φορτούνης είπε: “Είναι μια πολύ μεγάλη εμπειρία να βρίσκεσαι στην Εθνική ομάδα. Ευχαριστώ τον κ.Σάντος. Πριν από την προπόνηση που είπε να μην είπε αγχωμένος. Είμαστε μια καλή και δεμένη ομάδα και πιστεύω ότι μπορούμε να φτάσουμε ψηλά στο Euro”.

Παρά το τσουχτερό κρύο δεν έλειψε ο κόσμος από τις εγκαταστάσεις του Αγίου Θωμά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook