Βλέπει Τζαβέλλα ο Σάντος

Στο Μονακό για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της τοπικής ομάδας με την Σατορού και να δει από κοντά τον Γιώργο Τζαβέλλα εν όψει Euro, θα ταξιδέψει την Παρασκευή ο ομοσπονδιακός τεχνικός Φερνάντο Σάντος.

Παράλληλα, ο Πορτογάλος θα έχει συνάντηση με τον Αλέξανδρο Τζιόλη προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάστασή του καθώς είναι εκτός πλάνων του προπονητή της γαλλικής ομάδας.

Ο Σάντος έχει αρχίσει να καταστρώνει τα τελικά του πλάνα εν όψει της τελικής φάσης του Euro 2012 και θέλει να «τσεκάρει» την κατάσταση κάποιων παικτών. Ο Τζαβέλλας είναι ένας από αυτούς και ο Πορτογάλος προπονητής θέλει να τον δει από κοντά, αφού παίρνει χρόνο συμμετοχής στην ομάδα του.

Αντίθετα, ο Τζιόλης που ήταν βασικό στέλεχος της Εθνικής στην προκριματική φάση, είναι παραγκωνισμένος στην Μονακό και ο Σάντος θέλει να συνομιλήσει μαζί του, να μάθει τους λόγους που δεν αγωνίζεται στην ομάδα του και να ενημερωθεί για την κατάστασή του.

Παράλληλα, σήμερα έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου της ομοσπονδίας, ότι στις 20 Μαΐου οι 25 παίκτες που θα έχει επιλέξει ο Σάντος θα αναχωρήσουν για το Κίτσμπουελ της Αυστρίας όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Την 1η Ιουνίου η αποστολή θα επιστρέψει στην Ελλάδα και στις 3 του μήνα θα φύγουν για την Βαρσοβία εν όψει της πρεμιέρας του Euro στις 8 Ιουνίου.

Ο Σάντος θα πρέπει, όπως και κάθε άλλος προπονητής, να αποφασίσει μέχρι τις 29 Μαΐου για την τελική 23άδα που θα πάρει μαζί του στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας, καθώς τότε είναι το deadline της UEFA.

Από εκεί και πέρα, συζητήθηκαν κάποια οργανωτικά θέματα για τις μετακινήσεις της αποστολής αλλά και τον τρόπου που θα ακολουθήσουν δημοσιογράφοι και τεχνικοί την Εθνική ομάδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook