Ανακοινώνει την 25άδα ο Σάντος

Aύριο, Πέμπτη 17/5/2012 και ώρα 12:30 στο ξενοδοχείο “Σουίτες Βουλιαγμένης”, ο Φερνάντο Σάντος θα ανακοινώσει τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα συμμετάσχουν στην προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών στην Αυστρί. Ήδη, ο Σάντος έχει ανακοινώσει τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στα ξένα πρωταθλήματα και αυτοί είναι οι Χιώτης (ΑΠΟΕΛ), Τζόρβας (Παλέρμο), Μόρας (Τσεζένα), Κ. Παπαδόπουλος (Σάλκε), Παπασταθόπουλος […]

Aύριο, Πέμπτη 17/5/2012 και ώρα 12:30 στο ξενοδοχείο “Σουίτες Βουλιαγμένης”, ο Φερνάντο Σάντος θα ανακοινώσει τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα συμμετάσχουν στην προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών στην Αυστρί.

Ήδη, ο Σάντος έχει ανακοινώσει τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στα ξένα πρωταθλήματα και αυτοί είναι οι Χιώτης (ΑΠΟΕΛ), Τζόρβας (Παλέρμο), Μόρας (Τσεζένα), Κ. Παπαδόπουλος (Σάλκε), Παπασταθόπουλος (Βέρντερ Βρέμης), Τζαβέλλας (Μονακό), Κονέ (Μπολόνια), Πέτσος (Καϊζερσλάουτερν), Τζιόλης (Μονακό), Φορτούνης (Καϊζερσλάουτερν), Γκέκας (Σαμσουνσπόρ) και Σαμαράς (Σέλτικ).

Να θυμίσουμε ότι η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας θα γίνει στην Αυστρία το διάστημα από 22 Μαΐου μέχρι 1η Ιουνίου. Στην Αυστρία ο Σάντος θα αναγκαστεί να «κόψει» δύο παίκτες για να σχηματιστεί η τελική 23άδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook