Ο Τοπαλίδης τα “χώνει” στον Σάντος για Χαλκιά και Αθανασιάδη

Ο Γιάννης Τοπαλίδης απόρησε με την επιλογή του Φερνάντο Σάντος να αφήσει εκτός τον Αθανασιάδη αλλά και γιατί στην τριάδα των τερματοφυλάκων βρίσκεται ο Κώστας Χαλκιάς που πραγματοποιεί μέτρια χρονιά στον ΠΑΟΚ. Ο πρώην βοηθός του Ότο Ρεχάγκελ είπε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης: Για την παρουσία του Κώστα Χαλκιά στη λίστα τόνισε: «Δεν είμαι της […]

Ο Γιάννης Τοπαλίδης απόρησε με την επιλογή του Φερνάντο Σάντος να αφήσει εκτός τον Αθανασιάδη αλλά και γιατί στην τριάδα των τερματοφυλάκων βρίσκεται ο Κώστας Χαλκιάς που πραγματοποιεί μέτρια χρονιά στον ΠΑΟΚ.

Ο πρώην βοηθός του Ότο Ρεχάγκελ είπε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης:

Για την παρουσία του Κώστα Χαλκιά στη λίστα τόνισε:

«Δεν είμαι της γνώμης ότι ο Χαλκιάς θα έπρεπε να βρίσκεται στην προεπιλογή για το EURO 2012, βάσει απόδοσης. Του λείπει η ταχύτητα των κινήσεων, είναι αργός.

Ο Ρεχάγκελ τον είχε σαν δεύτερο τερματοφύλακα, αλλά δεν έπαιζε σχεδόν ποτέ, καθώς για τον Γερμανό, ο πρώτος πορτιέρο ( ο Νικοπολίδης) ήταν αυτός στον οποίο είχε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη. Είναι της άποψης ότι ο τερματοφύλακας θα πρέπει να μπορεί να κερδίζει παιχνίδια».

Για τον αποκλεισμό του Αθανασιάδη είπε:

«Είναι έκπληξη για μένα ότι ο Αθανασιάδης έμεινε εκτός EURO. Είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς της φετινής σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Αλλά φυσικά ο Σάντος με τους συνεργάτες του έχουν παρακολουθήσει καλύτερα τους παίκτες. Η επιλογή του Μαλεζά από την άλλη μου φάνηκε πολύ καλή κίνηση».

Τέλος σε ερώτηση για την πορεία που πιστεύει ότι θα έχει η Εθνική στο φετινό πανευρωπαϊκό είπε:

«Η τελική φάση μίας τέτοιας διοργάνωσης έχει τις ιδιαιτερότητές της, Όλα μπορούν να συμβούν».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook