Προβληματισμένος ο Φερνάντο Σάντος

Με την ημερομηνία που ξεκίνησε η προετοιμασία της εθνικής για το EURO 2012.

Προβληματισμένος με την ημερομηνία που ξεκίνησε η προετοιμασία παρουσιάστηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Φερνάντο Σάντος στην τελευταία προπόνηση της Εθνικής ομάδας πριν την αναχώρηση για την Αυστρία.

  • Αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε στην κατάσταση των διεθνών:

“Ξεκινάμε αργά την προετοιμασία και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Έχουμε ποδοσφαιριστές με διαφορετικούς αγωνιστικούς ρυθμούς και αυτό πρέπει να το χειριστούμε. Πρέπει να βελτιωθούμε και να δουλέψουμε.

Πρέπει να κρατήσουμε τους ποδοσφαιριστές μας ξεκούραστους, γιατί πολύ κουρασμένοι. Θεωρώ πως οι σύλλογοι σκέφτηκαν τα συμφέροντα τους και όχι την Εθνική και πρέπει να το λύσουμε πλέον το θέμα.

Εγώ ξέρω καλά τους παίκτες μου, έχουν διάθεση ενώ έχουν και κίνητρα σε αυτή την διοργάνωση. Ξέρω πως χαίρονται όλοι που είναι εδώ και θα τα δώσουν όλα για να κάνουν σωστή δουλειά και να είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα με την Πολωνία στις 8 Ιουνίου”.

Για την κρισιμότητα του παιχνιδιού της πρεμιέρας κόντρα στην Πολωνία στις 8 Ιουνίου σχολίασε:

“Δεν θα έλεγα πως είναι το πιο κρίσιμο. Σίγουρα είναι σημαντικό. Σε τέτοιες διοργανώσεις με τόσο λίγα παιχνίδια, αν κάνεις μια ήττα δεν έχεις πολλά περιθώρια να αντιδράσεις. Είναι μεν σημαντικό αλλά όχι τόσο”.

Σε ερώτηση για την κατάσταση του Κώστα Χαλκιά και αν βρίσκεται στα πλάνα του απάντησε:

“Από την στιγμή που προπονήθηκε κανονικά, υπολογίζεται κανονικά”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook