Συνέντευξη Τύπου σήμερα από τον Σάντος

Ο οποίος θα αναφερθεί στην προετοιμασία της Εθνικής εν όψει του Euro 2012.

Συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιήσει το μεσημέρι της Τετάρτης (12:30) ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος θα αναφερθεί στην προετοιμασία της Εθνικής εν όψει Euro.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, από το Κίτσμπουελ της Αυστρίας, όπου βρίσκεται η αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, θα μιλήσει για την πορεία της προετοιμασίας, για το φιλικό με την Σλοβενία, αλλά ιδιαίτερη αναφορά θα γίνει στους δύο ποδοσφαιριστές που έκοψε από την τελική 23αδα, τους Αλέξανδρο Τζιόλη και Παναγιώτη Κονέ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, όλο αυτό το διάστημα που βρίσκεται η Εθνική στην Αυστρία, δεν έχει μιλήσει και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον να όσα θα πει εννέα μέρες πριν την έναρξη του ευρωπαϊκό πρωταθλήματος στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας.

Όσον αφορά την προετοιμασία της Εθνικής, το πρόγραμμα της Τετάρτης περιλαμβάνει μια απογευματινή προπόνηση, στις 18:30, με τον Φερνάντο Σάντος να κάνει πρόβα ενδεκάδας εν όψει του φιλικού με την Αρμενία την Πέμπτη. Ένα φιλικό που θα αποτελέσει την πρόβα τζενεράλε εν όψει της πρεμιέρας του Euro με την Πολωνία.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook