Θα δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα ο Σάντος

Στο σημερινό φιλικό της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου επί αυστριακού εδάφους με την Αρμενία (21.30, MEGA) λίγες μέρες πριν από την συμμετοχή της στα τελικά του Euro2012.

Η Αρμενία είναι η αντίπαλος της εθνικής ομάδας απόψε (21:30) στο δεύτερο τέστ επί αυστριακού εδάφους πριν από την συμμετοχή στα τελικά του Euro2012.

Ο Φερνάντο Σάντος αναμένεται να ξεκινήσει τον Σαλπιγγίδη αντί του Νίνη. Κατά τα άλλα η 11αδα θα έχει μερικές ακόμη αλλαγές σε σχέση με το φιλικό κόντρα στη Σλοβενία.

Δεν παίζει ο Νίνης λόγω του μυικού σπασμού στην ωμοπλάτη. Ο 23χρονος θα διεθνής θα ξεκουραστεί δύο μέρες και εκτιμάται ότι θα είναι έτοιμος για την πρεμιέρα. Απών επίσης θα είναι ο Τοροσίδης λόγω του οιδήματος στο γόνατο. Ο “Τόρο” θα μπει κανονικά στο πρόγραμμα από την Δευτέρα στην Πολωνία

Η Εθνική αναμένεται ν’ αγωνιστεί με τον Σηφάκη ή τον Χαλκιά κάτω από τα δοκάρια, τον Χολέμπας στη θέση του αριστερού μπακ, τον Παπασταθόπουλο του δεξιού και τους δύο Παπαδόπουλους (Αβραάμ και Κυριάκο) στο κέντρο της άμυνας.

Η τριάδα των χαφ θα αποτελείται από τους Κατσουράνη, Καραγκούνη και Μανιάτη και της επίθεσης από τους Σαλπιγγίδη (δεξιά), Φορτούνη (αριστερά) και Γκέκα (κορυφή). Στον πάγκο θα κάθονται όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, προκειμένου ο Σάντος να επιλέξει τις έξι αλλαγές.

Ο Βαρντάν Μινασιάν αναμένεται να χρησιμοποιήσει για την Αρμενία τους: Μπερεζόφσκι (τερματοφύλακας), Αλεξανιάν, Αρζουμαριάν. Μκογιάν, Χαϊραπετιάν (άμυνα), Μκιταριάν, Μκρτσιάν, Γκαζαριάν (χαφ) και Πιτσέλι (δεξιά), Μανουτσαριάν (αριστερά) και Μοβσισιάν (κορυφή).

Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Κασπάροφ, Χοβσεπιάν, Αρτάκ Γεντιγκαριάν, Χαρογιάν, Γιουσπασιάν, Αρτούρ Γεντιγκαριάν, Μανογιάν, Χοβανισιάν, Μπαντογιάν, Σαρκίσοφ.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Χαρτάμ, με βοηθούς τους: Βσλινγκ και Έντερ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook