Kαμία ανησυχία για Τοροσίδη

Με καλούς οιωνούς από την τελευταία προπόνηση θα αναχωρήσει για την Πολωνία η Εθνική ομάδα για την συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2012.

Το πρωί της Κυριακής οι διεθνείς γυμνάστηκαν για τελευταία φορά σε ελληνικό έδαφος με τον Βασίλη Τοροσίδη –προληπτικά- να μην προπονείται αλλά τον Νίνη να συμμετέχει κανονικά.

Ο Βασίλης Τοροσίδης δεν πήρε μέρος στην προπόνηση ωστόσο –από το ιατρικό επιτελείο- υποστηρίζουν ότι αυτό συνέβη με στόχο να λάβει κανονικά μέρος την πρώτη φορά που οι διεθνείς μας θα γυμναστούν στην Πολωνία.

Ο Νίνης προπονήθηκε κανονικά αποδεικνύοντας ότι έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που ένιωθε στην ωμοπλάτη.

Το οικογενειακό διπλό
Σκέψεις για όλη την 11άδα δεν αποκάλυψε στο οικογενειακό διπλό ο Φερνάντο Σάντος ωστόσο κάποια συμπεράσματα μπορούν να βγουν για το κέντρο της άμυνας. Ο Πορτογάλος τεχνικός τοποθέτησε τους Αβραάμ Παπαδόπουλο και Σωκράτη Παπασταθόπουλο στο κέντρο της άμυνας και έναν εκ των… βοηθό του στο δεξί άκρο εκεί που θα παίξει ο Βασίλης Τοροσίδης.

Εκτιμάται ότι η επιλογή αυτή έγινε από τον Σάντος για να αρχίσουν να αποκτούν χημεία και χρόνο συνεργασίας οι Παπαδόπουλος – Παπασταθόπουλος καθώς θα μπορούσε να βάλει στο άκρο τον Παπασταθόπουλο και όχι τον βοηθό του, αλλά δεν το έκανε.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook