Πρόβλημα με την πρεμιέρα του EURO 2012

Η απεργία των εργαζομένων στο Εθνικό Στάδιο της Βαρσοβίας θέτει σε κίνδυνο τη διεξαγωγή της αναμέτρησης της Εθνικής ομάδας ενάντια στην Πολωνία για την πρεμιέρα του ΕURO! Όπως έχει γίνει γνωστό, την Τρίτη το γήπεδο όπου θα διεξαχθεί η πρεμιέρα του τουρνουά, θα γεμίσει από 6.000 περίπου ανθρώπους, όπου και θα διαμαρτυρηθούν για την μη […]

Η απεργία των εργαζομένων στο Εθνικό Στάδιο της Βαρσοβίας θέτει σε κίνδυνο τη διεξαγωγή της αναμέτρησης της Εθνικής ομάδας ενάντια στην Πολωνία για την πρεμιέρα του ΕURO!

Όπως έχει γίνει γνωστό, την Τρίτη το γήπεδο όπου θα διεξαχθεί η πρεμιέρα του τουρνουά, θα γεμίσει από 6.000 περίπου ανθρώπους, όπου και θα διαμαρτυρηθούν για την μη αποπληρωμή των μισθών τους με το συνολικό ποσό να φτάνει στα 100 εκατ.!

Μάλιστα, όπως τονίζουν οι εργαζόμενοι εάν δεν πάρουν εγγυήσεις ότι θα πάρουν τα δεδουλευμένα τους, τότε θα προβούν σε σκληρότερες ενέργειες που θα βάλουν σε κίνδυνο την διοργάνωση!

Μάλιστα, όπως αναφέρουν θα κατεβάσουν ρολά την Παρασκευή την ημέρα που ανοίγει αυλαία το Euro 2012, κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για το παιχνίδι της Εθνικής!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook