Μέσα και ο Τοροσίδης

Πήρε μέρος στην προπόνηση της Δευτέρας ο Βασίλης Τοροσίδης και παίζει στην πρεμιέρα του EURO

Εβδομάδα Euro είναι αυτή που διανύουμε και πρώτη την… χορό σέρνει η Εθνική μας ομάδα, η οποία την Παρασκευή αναμετράται με την οικοδέσποινα Πολωνία στη Βαρσοβία στο εναρκτήριο ματς της διοργάνωσης.

Σήμερα το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, με τον Φερνάντο Σάντος να βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει τον Βασίλη Τοροσίδη στην διάθεσή του και να βγάζει όλο το πρόγραμμα προς τέρψιν του Πορτογάλου κόουτς.

Έτσι, λοιπόν, δημιουργείται ένας ευχάριστος “πονοκέφαλος” στον προπονητή, μιας και αν δεχτούμε ότι ακραίοι μπακ θα είναι οι “Τόρο” και Χολέβας, τότε πρέπει να μείνει εκτός βασικού σχήματος ένας εκ των Αβραάμ Παπαδόπουλου, Κυριάκου Παπαδόπουλου και Σωκράτη Παπασταθόπουλου. Αυτό είναι βέβαια κάτι που θα το αποφασίσει τις προσεχείς ημέρες και όσο κυλούν οι προπονήσεις και θα βλέπει την κατάσταση των ποδοσφαιριστών του.

Πάντως στο δίτερμα, είχε με τους βασικούς τον Παπασταθόπουλο και τον Αβραάμ, με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο να αγωνίζεται με τους θεωρητικά αναπληρωματικούς. Δεν έχει κατασταλάξει πάντως, απλά εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα ο κόουτς και φανερώνει κάποιες πρώτες σκέψεις του για το ματς με τους Πολωνούς. Η προπόνηση είχε διάρκεια 1 ώρα και 45 λεπτά και σε αυτήν ο ομοσπονδιακός τεχνικός δούλεψε αρκετά στην τακτική.

Αναφορικά με το σχήμα, ο Χαλκιάς έχει τον πρώτο λόγο για το τέρμα και τετράδα μπροστά του τους Τοροσίδη, Χολέβα, Αβραάμ και Παπασταθόπουλο. Στο κέντρο, η τριάδα των Κατσουράνη, Μανιάτη, Καραγκούνη έχει εν πολλοίς “παγιωθεί”, με τους Νίνη (δεξιά) και Σαμαρά (αριστερά) στα άκρα. Στην κορυφή της επίθεσης, ο Γκέκας δείχνει να επανέρχεται στο αρχικό σχήμα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook