Ανησυχία για Φωτάκη

Με πρόβλημα τραυματισμού αποχώρησε ο Γιώργος Φωτάκης από την πρωινή προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας εν όψει του αγώνα (12/06) με την Τσεχία για την δεύτερη αγωνιστική του Euro 2012.

Ο διεθνής χαφ του ΠΑΟΚ δέχθηκε χτύπημα στον δεξί τετρακέφαλο κατά τη διάρκεια του σημερινού προγράμματος και προκάλεσε ανησυχία στις τάξεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Μετά το μεσημέρι θα γνωρίζουμε το ακριβές πρόβλημα του 31χρονου παίκτη, ο οποίος είχε αρκετές πιθανότητες να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα της «γαλανόλευκης» για το παιχνίδι με τους Τσέχους.

Πάντως, οι ρυθμοί στη σημερινή προπόνηση είχαν πέσει και για περίπου μία ώρα οι διεθνείς ακολούθησαν χαλαρό πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του Φερνάντο Σάντος.

Οι βασικοί (Καραγκούνης, Μανιάτης, Κατσουράνης, Τοροσίδης, Σαλπιγγίδης, Γκέκας, Χολέμπας και Σαμαράς) έκαναν πρόγραμμα με τον Λεωνίδα Βόκολο σε πολύ χαλαρούς ρυθμούς, ώστε να διατηρηθούν «φρέσκοι». Οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα, ασκήσεις με μπάλα και έπαιξαν δίτερμα σε μικρό χώρο στο γήπεδο και χωρίστηκαν σε δύο επτάδες.

Η μία ομάδα ήταν: Σηφάκης, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Μάκος, Φωτάκης, Φετφατζίδης, Φορτούνης και Λυμπερόπουλος και η άλλη ήταν: Τζόρβας, Μαλεζάς, Παπασταθόπουλος, Τζαβέλλας, Μανιάτογλου, Νίνης και Μήτρογλου. Η προπόνηση έγινε στο Λεγκιόνοβο και ήταν ανοιχτή για δεκαπέντε λεπτά.

Η επικείμενη χρησιμοποίηση του Κώστα Κατσουράνη ως στόπερ είχε φέρει σε πρώτο πλάνο τον Γιώργο Φωτάκη για να αγωνιστεί στο χώρο του κέντρου. Όμως ο τραυματισμός αυτός ανατρέπει τα πλάνα του προπονητή, που πιθανώς πλέον να επιστρατεύσει τον Γρηγόρη Μάκο. Περισσότερα θα φανούν στις επόμενες προπονήσεις της Εθνικής μέχρι το ματς της Τρίτης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook