«Θα κριθεί από τους… προπονητές»

Ο πρώην τεχνικός του ΟΦΗ, Ζντένεκ Σκάζνι, μιλά στο athleticradio. gr και υποστηρίζει ότι ο αυριανός αγώνας της Εθνικής μας με την Τσεχία θα παίξει μεγάλο ρόλο η τακτική που θα επιλέξουν οι δύο τεχνικοί.

Ένας παλιός γνώριμος, ο Ζντένεκ Σκάζνι, κάνει διακοπές από χθες στην Κρήτη και πιο συγκριμένα στην Χερσόνησο αφού έχει στενούς δεσμούς φιλίας με το νησί αλλά και με πρώην συνεργάτες του στον ΟΦΗ όπως είναι ο Μανόλης Πατεμτζής και ο Νίκος Κουνδουράκης. Ο Τσέχος τεχνικός γνωρίζει αρκετά καλά τις ομορφιές του νησιού και φροντίζει να πάρει ανάσες αναζητώντας το νέο σταθμό της καριέρας του μετά το τέλος της συνεργασίας του με την Ντέμπερτσεν της Ουγγαρίας.

Το athleticradio.gr «ανακάλυψε» τον Ζντένεκ Σκάζνι ο οποίος με την ευγένεια που τον διακρίνει δεν αρνήθηκε να μας μιλήσει τόσο για την αυριανή «μάχη» ΕλλάδαςΤσεχίας για την δεύτερη αγωνιστική του EYRO 2012, τον ΟΦΗ αλλά και μια πιθανή επιστροφή του στην χώρα μας.

  •  Για το αυριανό ματς ο Τσέχος τεχνικός στάθηκε αρκετά στην τακτική των δύο προπονητών και στα θέματα τα οποία υπερτερεί η Εθνική μας ομάδα.

«Για μας το παιχνίδι αυτό είναι πολύ σημαντικό όπως είναι βέβαια και για την Ελλάδα. Δεν παίξαμε καλά στο πρώτο παιχνίδι, χάσαμε δίκαια και τώρα θα πρέπει να νικήσουμε. Πιστεύω ότι το ματς θα κριθεί στην τακτική. Δεν βλέπω πολλές διαφορές ανάμεσα στις δύο ομάδες και νομίζω ότι το αποτέλεσμα του θα κριθεί στην τακτική που θα ακολουθήσει ο κάθε προπονητής. Με την Ρωσία χάσαμε γιατί παίξαμε ανοικτά και αν παίξουμε έτσι και με την Ελλάδα δεν έχουμε πολλές πιθανότητες. Η Ελλάδα είναι μια καλή ομάδα στην άμυνα, πολύ καλή στις στημένες φάσεις και με παίκτες που αν σε βρουν ανοικτή την αντίπαλη άμυνα μπορούν να σκοράρουν. Για αυτό λέω και επιμένω ότι θα κριθούν πολλά από την τακτική των προπονητών και φυσικά αν αυτή εφαρμοστεί μέσα στο γήπεδο.»

  • Για τον ΟΦΗ

«Παρακολουθώ συχνά τον ΟΦΗ και το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Είδα φέτος ότι είχε καλή ομάδα αλλά και πολλά προβλήματα. Όπως προβλήματα έχουν όλες οι ομάδες σε πολλές χώρες. Μην νομίζετε ότι η κρίση έχει πλήξει μόνο την Ελλάδα. Πολλές χώρες έχουν τα ίδια προβλήματα και αυτό δυστυχώς έχει επεκταθεί και στο ποδόσφαιρο».

  •  Για το αν σκέφτεται κάποια στιγμή να επιστρέψει ως προπονητής στην Ελλάδα

«Είναι ένα ενδιαφέρον θέμα αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να υπάρξει και πρόταση. Έχω περάσει ωραία στην Ελλάδα, αλλά μετά από την Ουγγαρία ξεκουραστικά και πλέον νιώθω έτοιμος να δουλέψω ξανά. Αν θα είναι στην Ελλάδα, θα το δούμε…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook