Tελευταία προπόνηση για την Εθνική

Για τελευταία φορά πριν το παιχνίδι με τους Ρώσους θα προπονηθούν σήμερα (15/06) το πρωί, στις 11:00 (12:00 ώρα Ελλάδας), οι διεθνείς, στο προπονητικό κέντρο του Λεγκιόνοβο.

Οχτώ ώρες αργότερα (19:15) ο Σάντος θα παραχωρήσει την επίσημη συνέντευξη Τύπου στο «Narodowy Stadion».

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η σημερινή (15/06) προπόνηση της Εθνικής, καθώς ο Σάντος ενδέχεται να δείξει τα πλάνα του ενόψει του αυριανού ματς με τη Ρωσία.

Αν και ο Πορτογάλος δεν είναι από τους προπονητές που «δείχνουν» την 11άδα στην τελευταία προπόνηση πριν από το παιχνίδι, δεν αποκλείεται αυτό, τελικά, να συμβεί, καθώς στη χθεσινή (14/06) οι βασικοί ακολούθησαν χαλαρό πρόγραμμα, προκειμένου να πάρουν κάποιες ανάσες ξεκούρασης.

Η λογική λεει ότι θα γίνει ένα «διπλό» πριν την ολοκλήρωση της προπόνησης, καθώς ακόμα και οι ίδιοι οι παίκτες δεν γνωρίζουν ποιοι θα ξεκινήσουν στο παιχνίδι.

Ανεξάρτητα, πάντως, από το παραπάνω, η Εθνική θα παραταχθεί με αλλαγές στη σύνθεσή της, με τον Τζαβέλλα να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να ξεκινήσει. Ο Παπασταθόπουλος θα επιστρέψει στο κέντρο της άμυνας, δίπλα στον Κυριάκο Παπαδόπουλο, ενώ ο Κώστας Κατσουράνης θα πάει και πάλι στη φυσιολογική του θέση.

Η προπόνηση θα γίνει στις 11:00 πμ (12:00 πμ ώρα Ελλάδας) στο Λεγκιόνοβο και όχι στο γήπεδο όπου θα πραγματοποιηθεί το ματς.

Εκεί θα πραγματοποιηθεί στις 19:15 (20:15 ώρα Ελλάδας) η επίσημη συνέντευξη Τύπου του Σάντος, στην οποία θα μιλήσουν, επίσης, οι Φάνης Γκέκας και Σωκράτης Παπασταθόπουλος

Πηγή: onsports

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook