“Αυτή η ομάδα είναι πάντα ενωμένη”

Πανευτυχής για την πρόκριση της Ελλάδας στα προημιτελικά του Euro, εμφανίστηκε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μετά την νίκη 1-0 επί της Ρωσίας.

Οι δηλώσεις του διεθνούς στόπερ:

«Αυτή είναι μια πολύ μεγάλη επιτυχία φια την Ελλάδα. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν δίπλα μας. Πριν μπούμε στο γήπεδο είχαμε πει ότι θα δώσουμε το 100% και από εκεί και πέρα ό,τι γίνει. Είναι πολύ σημαντικό ότι συγκαταλεγόμαστε στις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Η πρόκριση είναι αφιερωμένη στον Αβραάμ (Παπαδόπουλο) που είναι και ο μεγάλος άτυχος. Θα θέλαμε να ζήσει αυτές τις στιγμές μαζί μας.

Αυτή η ομάδα είναι πάντα ενωμένη, παρά τα όσα ακούστηκαν. Δείξαμε χαρακτήρα και πιστεύω ότι μπορούμε να φτάσουμε πιο μακριά. Όλα παίζονται. Ένα παιχνίδι 90 λεπτών είναι. Ξέρουμε τις δυνατότητές μας», ήταν τα λόγια του.

Τζαβέλλας: «Μπουζούκια στις 2 του μήνα»!

Έτοιμη να φτάσει μέχρι τον τελικό φαίνεται να είναι αυτή η Εθνική και ο Γιώργος Τζαβέλλας αυτό δείχνει να υπονοεί με τις δηλώσεις του. «Μπουζούκια στις 2 του μήνα», το μήνυμα του Έλληνα αμυντικού που πρόσθεσε πως δεν φοβάται τον αντίπαλο στα προημιτελικά, ακόμη κι αν αυτός είναι η Γερμανία.

«Αυτές οι στιγμές είναι απίστευτα ευχάριστες. Είμαστε συγκλονισμένοι. Μπράβο στον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε, παρά το γεγονός πως τα αποτελέσματα στα δύο πρώτα ματς δεν πήραμε τα αποτελέσματα που θέλαμε. Παίξαμε και για αυτούς και τους εαυτούς μας. Πετύχαμε κάτι ακατόρθωτο, κάτι πολύ μεγάλο. Πρέπει να καταλάβουμε τις δυνάμεις μας, αλλά και να βοηθούν και οι άλλοι. Δεν γίνεται στην πρώτη στραβή να είναι όλοι εναντίον μας. Είμαστε δυνατοί, μπορούμε να φτάσουμε μακριά. Χαίρομαι που μάλλον θα είναι η Γερμανία, δεν μας φοβίζουν οι μεγάλοι αντίπαλο, τα πηγαίνουμε καλά κόντρα σε αυτούς», ενώ στο σχόλιο πως ακούγονται πανηγυρισμοί και… μπουζούκια στα αποδυτήρια, ο Έλληνας αμυντικός τόνισε με νόημα: «Μπουζούκια στις 2 του μήνα», εννοώντας πως ο τελικός είναι 1η Ιουλίου και η Ελλάδα φαίνεται ικανή να φτάσει μέχρι εκεί!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook