Εντατικά… μαθήματα στους διεθνείς απ’ τον Φερνάντο Σάντος

Προκειμένου να μάθουν όλα τα… αδύνατα σημεία της Γερμανίας.

Η πρώτη ανάλυση της Γερμανίας έγινε χθες (19/6) το απόγευμα από τον Σάντος, στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η «γαλανόλευκη» αποστολή.

Η… βιντεοθεραπεία ενδέχεται να συνεχιστεί και σήμερα (20/6), καθώς ο Πορτογάλος θέλει να ξέρουν τα πάντα οι διεθνείς για τα «πάντσερ».

Τον τρόπο ανάπτυξης της Γερμανίας έδειξε χθες, στο ξενοδοχείο, ο Φερνάντο Σάντος στους παίκτες. Η τακτική της Εθνικής στον προημιτελικό (22/6) του Euro θα είναι αντίστοιχη, όπως φαίνεται από τα όσα είπε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του προς τους ποδοσφαιριστές, με τον αγώνα της Ρωσίας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ζήτησε αυτοσυγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και προσοχή στη μεσαία γραμμή των «πάντσερ». Πρόκειται για μία ακριβής ανάλυση της αντιπάλου της Εθνικής, από την οποία οι παίκτες κατάλαβαν πολλά.

Το ίδιο θα γίνει λογικά και σήμερα και ενδεχομένως και αύριο, αφού ο Ομοσπονδιακός τεχνικός θέλει να είναι απόλυτα «διαβασμένη» η Εθνική στο παιχνίδι με τη Γερμανία.

Οι ασκήσεις τακτικής που έγιναν όλο το προηγούμενο διάστημα σε Αυστρία και Πολωνία στην παρούσα φάση δεν μπορούν ουσιαστικά να βοηθήσουν, καθώς οι διεθνείς έχουν καταλάβει για τα καλά τι ακριβώς θέλει ο Σάντος απ’ αυτούς.

Αυτό που μένει, λοιπόν, να δούμε τις επόμενες μέρες είναι το «διάβασμα», αλλά και ο αντικαταστάτης του τιμωρημένου, Γιώργου Καραγκούνη. Στη χθεσινή προπόνηση ο Πορτογάλος δοκίμασε τον Μάκο, ωστόσο δεν αποκλείεται να δούμε κάποιον άλλον στη θέση του σήμερα ή αύριο, όπως ο Φορτούνης, ο Φωτάκης ή ακόμα και ο Νίνης.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει συνέντευξη Τύπου και προπόνηση στις 17:00 (18:00 ώρα Ελλάδας).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook