Σαμαράς: “Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται”

Μέσα στον αγωνιστικό χώρο είναι μόλις 11, αλλά σύμφωνα με τον Γιώργο Σαμαρά, αγωνίζονται για 11.000.000 Έλληνες!

Ο διεθνής επιθετικός της Σέλτικ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο αμερικανικό δίκτυο CNN και στον διασημότερο παρουσιαστή αθλητικών ειδήσεων στον κόσμο, Πέδρο Πίντο, ο οποίος φιλοξενήθηκε χθες (20/06) στο Onsports, αποκάλυψε το μυστικό του «γαλανόλευκου» αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, αλλά και το μεγάλο κίνητρο του ίδιου και των συμπαικτών του που δεν είναι άλλο από την ικανοποίηση όλων των Ελλήνων!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Σαμαρά:

«Αυτό που συμβαίνει σε πολιτικό επίπεδο μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας δεν μας ενδιαφέρει. Εμείς θέλουμε να απολαύσουμε το παιχνίδι και όποιος είναι καλύτερος ας νικήσει.

Σίγουρα για τους συμπατριώτες μας ο αγώνας έχει μία ιδιαίτερα σημασία. Εμείς πάντως πρέπει να μείνουμε έξω από αυτήν την ιστορία ως ποδοσφαιριστές.
Η κρίση επηρεάζει τους πάντες στην Ελλάδα. Το ότι είμαστε ποδοσφαιριστές δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε προβλήματα και εμείς. Αλλά είναι ζητήματα προσωπικά και δεν θα ήθελα να αναφερθώ περαιτέρω.

Ξέρουμε ότι ο κόσμος θα χαρεί πολύ σε περίπτωση που νικήσουμε. Το έκανε ήδη στο παιχνίδι με τη Ρωσία, βγήκαν έξω, πανηγύρισαν με ελληνικές σημαίες. Είμαστε στην Εθνική ομάδα, δεν παίζουμε για τα χρήματα αλλά για την ικανοποίηση 11.000.000 Ελλήνων.

Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται, ο αγώνας είναι 50-50. Το μυστικό μας είναι ότι είμαστε δεμένοι σαν οικογένεια τόσο μέσα όσο και έξω από τα γήπεδα».

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook