Σηφάκης: “Eπιτυχία ανάλογη του 2004”

Ο Μιχάλης Σηφάκης με δηλώσεις του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA τόνισε πως η επιτυχία της Εθνικής είναι ανάλογη με αυτή του 2004.

Αναλυτικά:

Τον αγώνα με την Γερμανία και την στιγμή της ισοφάρισης με τον Σαμαρά: Σίγουρα ήταν μία στιγμή που έδωσε μεγάλη χαρά σε όλους. Ξέραμε πως το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο. Στην διάρκεια του παιχνιδιού η Γερμανία μας πίεζε πάρα πολύ. Εμείς παίζαμε το παιχνίδι μας. Αυτό που κάνουμε κάθε φορά. Αυτό που κάνουμε πάντα.

Σίγουρα πιστέψαμε ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι από αυτό το γκολ. Εάν περνούσε η ώρα και έμενε έτσι το σκορ ίσως να ήταν αλλιώς. Δυστυχώς δεχθήκαμε ένα γκολ μέσα σε έξι λεπτά. Εκεί κρίθηκε το παιχνίδι.

Την σχέση πολιτικής-ποδοσφαίρου: Για αρχή τα πολιτικά δεν πρέπει να τα συνδυάζουμε με το ποδόσφαιρο. Από εκεί και πέρα επειδή έγιναν πολλά σχόλια μέσα στην εβδομάδα αυτό που θέλαμε εμείς ήταν να δώσουμε χαρά στον κόσμο.

Την συνέχεια και το Μουντιάλ του 2014: Ο επόμενός μας στόχος είναι να πάμε στο Μουντιάλ. Είναι εφικτός. Θέλουμε να πηγαίνουμε σε κάθε μεγάλη διοργάνωση. Δεν είναι εύκολο. Θέλει 2 χρόνια δουλειάς. Θα παλέψουμε για να πάμε στην Βραζιλία.

Το τι θα του μείνει από το Euro: Η νίκη επί της Ρωσίας θα μείνει για πολλά χρόνια στην μνήμη μας.

Το σχόλιο του Καραγκούνη πως η πρόκριση της Εθνικής ισοδυναμεί με την επιτυχία του 2004: Ίσως και να ήταν επιτυχία σαν το 2004. Είναι μία ανάλογη επιτυχία.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook