H Γιουβέντους θέλει Παπασταθόπουλο

Οι καλές εμφανίσεις του Σωκράτη Παπασταθόπουλου με τη φανέλα της Ελλάδας στα παιχνίδια του EURO, φαίνεται ότι του ανοίγουν το δρόμο της επιστροφής στη Serie Α. Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσιεύματα του Ιταλικού Τύπου, για την απόκτηση του 24χρονου κεντρικού αμυντικού ενδιαφέρεται η Γιουβέντους, η οποία μάλιστα δίνει ως αντάλλαγμα στη Βέρντερ τον Ελία. Τον Ολλανδό μεσοεπιθετικό, […]

Οι καλές εμφανίσεις του Σωκράτη Παπασταθόπουλου με τη φανέλα της Ελλάδας στα παιχνίδια του EURO, φαίνεται ότι του ανοίγουν το δρόμο της επιστροφής στη Serie Α. Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσιεύματα του Ιταλικού Τύπου, για την απόκτηση του 24χρονου κεντρικού αμυντικού ενδιαφέρεται η Γιουβέντους, η οποία μάλιστα δίνει ως αντάλλαγμα στη Βέρντερ τον Ελία.

Τον Ολλανδό μεσοεπιθετικό, δηλαδή, που απέκτησε το περασμένο καλοκαίρι από το Αμβούργο έναντι ποσού δέκα εκατομμυρίων ευρώ, ο οποίος όμως δεν κατόρθωσε να «πιάσει», κάτι που αποδεικνύεται και από τις τέσσερις συνολικά συμμετοχές που είχε φέτος.

Με δεδομένο, μάλιστα, ότι η Γιουβέντους ζητάει εννέα εκατομμύρια για τον Ολλανδό, η Βέρντερ έχει βάλει στο «κόλπο» των ανταλλαγμάτων τον Παπασταθόπουλο. Σημειωτέον ότι η ομάδα της Βρέμης ολοκλήρωσε πριν από λίγες ημέρες την απόκτηση του «Πάπα» από την Τζένοα (την περσινή χρονιά έπαιξε δανεικός) έναντι 4,5 εκατομμυρίων, πλην όμως προτίθεται να τον εντάξει στο «πακέτο» των ανταλλαγμάτων για τον Ελία.

Όσο για τον ίδιο τον Παπασταθόπουλο, είχε παραδεχθεί ότι έχουν ήδη υπάρξει επαφές με ανθρώπους της Γιουβέντους για να συζητήσουν τη μεταγραφή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook