Πιλάβιος: “Έχει ανέβει ο πήχης”

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ εμφανίστηκε σίγουρος πως ο Σάντος θα κάνει ό,τι καλύτερο για να προκριθεί η εθνική ομάδα στα τελικά του Μουντιάλ το 2014

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ εμφανίστηκε σίγουρος πως ο Σάντος θα κάνει ό,τι καλύτερο για να προκριθεί η εθνική ομάδα στα τελικά του Μουντιάλ το 2014.

Επόμενος στόχος για την Εθνική Ελλάδας είναι η πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα γίνουν το 2014 στην Βραζιλία με τον Σοφοκλή Πιλάβιο να αναγνωρίζει πως ο πήχης των απαιτήσεων βρίσκεται ψηλά αλλά να είναι αισιόδοξος για την επίτευξη και αυτού του στόχου.

Σε δηλώσεις του στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6 ο πρόεδρος της ΕΠΟ, τόνισε: “Η αλήθεια είναι ότι έχει μπει ψηλά ο πήχης. Τον προσεχή Αύγουστο έχουμε το φιλικό στο Όσλο, όπου θα αντιμετωπίσουμε την Νορβηγία. Περιμένουμε να δούμε τις επιλογές του προπονητή για την αποστολή της ομάδας στην νέα προσπάθεια που κάνουμε για να προκριθούμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο προπονητής έχει αποδείξει ότι δίνει ευκαιρίες σε όλους τους ποδοσφαιριστές και θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να συμμετάσχουμε στο Μουντιάλ της Βραζιλίας”.
Ο Σοφοκλής Πιλάβιος αναφέρθηκε και στην προσφορά του Ιδρύματος “Σταύρος Νιάρχος” να διαθέσει το ποσό του 1.25 εκατομμυρίων ευρώ στους Έλληνες διεθνείς προκειμένου να τον διαθέσουν σε φιλανθρωπικό ή κερδοσκοπικό οργανισμό: “Χρειαζόμαστε καλές ειδήσεις και να προβάλλονται οι καλές ειδήσεις. Ειδικά τέτοιου είδους κινήσεις από ένα ίδρυμα που έχει κάνει πολλά σημαντικά έργα στην χώρα μας. Ήθελα να πω ότι η συγκεκριμένη ενέργεια τιμά τους αθλητές και δίνει βοήθεια στους συνανθρώπους μας. Μια ανάσα σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη αυτή την περίοδο. Όταν τελείωσε το παιχνίδι με την Γερμανία, επικοινώνησε μαζί μου ο Ανδρέας Δρακόπουλος, και με ενημέρωσε για την προσφορά και του απάντησα ότι θα ανταποκριθούμε σε αυτή την προσπάθεια. Εμείς, από την πλευρά μας, σκοπεύουμε να προχωρήσουμε σε μια ανάλογη προσπάθεια και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για αυτό”.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook