Έπαιξε για δέκα λεπτά ο Μπουχαλάκης

Την ήττα με 2-1 από την Ισπανία γνώρισε η Εθνική Νέων στην πρεμιέρα του EURO U-19 στο Ταλίν της Εσθονίας

Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Εθνικής Νέων στην πρεμιέρα του EURO U-19 που διεξάγεται στον Ταλίν της Εσθονίας. Η πολύ ισχυρή Ισπανία νίκησε την ομάδα του Νίκου Τσάνα με 2-1, με την Εθνική μας να παρουσιάζει δυο πρόσωπα.

Στο πρώτο ημίχρονο μειονεκτούσε σε ταχύτητα και δημιουργικότητα από τους αντιπάλους της ενώ και τα δύο γκολ των Ισπανών προήλθαν από λάθη της άμυνας μας.

Το 1-0 προήλθε από προσωπική ενέργεια του Χεσέ Ροντρίγκεθ, ενώ στο 40′ Ντέρικ Οσέντε στο 40′ διπλασίασε τα τέρματα για την Ισπανία.

Η μείωση του σκορ από τον Διαμαντάκο, δεν ήταν αρκετή για να την Εθνική που δεν απέφυγε την ήττα. Στο παιχνίδι έπαιξε έστω και για 10 λεπτά ο Μπουχαλάκης κάτι ιδιαίτερα σημαντικό τόσο για τον ίδιο όσο και για τον Εργοτέλη στον οποίο ανήκει.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ελλάδα (Κώστας Τσάνας): Καπίνο, Μαρινάκης, Μπουγαϊδης, Μπάλλας(72′ Μπούζας), Μαυρίας(78′ Μπακασέτας), Διαμαντάκος, Κατίδης, Γιαννιώτας, Ρουγκάλας, Λυκογιάννης, Φουρλάνος(81′ Μπουχαλάκης).

Ισπανία (Χουλέν Λοπετέγι): Αριθαμπαλάγα, Μανκίγιο, Γκριμάλντο, Οσέντε, Χουάνμι, Σούσο, Χεσέ Ροντρίγκεθ(52′ Αλκάθερ), Χόνι, Νίγκεθ, Τόρες(64′ Χοσέ Καμπάνια), Ντεουλοφέου(84′ Χουάν Μπερνάτ).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook