Θα αντικατασταθεί ο Καπίνο

Ο Στέφανος Καπίνο θα αντικατασταθεί στο ρόστερ της Εθνικής Ελλάδας (U-19) για τον τελικό με την Ισπανία στο Ταλίν

Η Εθνική Ελλάδας U-19 έχει βρει λύση στο πρόβλημα με τον τερματοφύλακα, καθώς η UEFA δέχτηκε την αντικατάσταση του Στέφανου Καπίνο στο ρόστερ για τον τελικό με την Ισπανία.

Ο κανονισμός ήταν ασαφής και η UEFA δέχθηκε να γίνει παρέκκλιση και ο Στέφανος Καπίνο να αντικατασταθεί από άλλον τερματοφύλακα στην αποστολή.

Ο Διούδης θα ήταν ο μόνος που θα είχε στο ρόστερ της η Ελλάδα στη θέση του γκολκίπερ και παρόλο που ο κανονισμός δεν προβλέπει αντικατάσταση ποδοσφαιριστή, παρά μόνο σε περίπτωση τραυματισμού, θα υπάρξει τελικώς αντικατάσταση!

Μετά από συνεννόηση ωστόσο του Σοφοκλή Πιλάβιου με ανθρώπους της UEFA, στους οποίους προσπάθησε να εξηγήσει το κενό που προκύπτει από τον κανονισμό και με τη σύμφωνη γνώμη της ισπανικής ομοσπονδίας (που δεν θέλησε να δημιουργήσει πρόβλημα) το ελληνικό αίτημα έγινε δεκτό.

Ο Στέφανος Καπίνο από την μεριά του, τα έβαλε με τον διαιτητή και με τα δίκια του αφού πήρε κόκκινη σε ανύπαρκτη ανατροπή!

Σε δηλώσεις του είπε πως: «Βγαίνω και παίρνω την μπάλα καθαρά. Στην αρχή δεν το πίστευα, νόμιζα πως έδειξε κόρνερ ή κάτι άλλο. Όταν κατάλαβα τι συμβαίνει, τρελάθηκα. Είπα μέσα μου «ψυχραιμία γιατί εδώ του τραβάς ένα κουτουλίδι και δεν ξανά παίζεις ποτέ (σ.σ. γέλια)», είπε αρχικά ο Καπίνο και πρόσθεσε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που φτάσαμε στον τελικό, το αξίζαμε. Μπράβο και στον Διούδη, ήταν πολύ καλός. Στεναχωριέμαι που δεν παίζω στον τελικό αλλά δεν πειράζει. Τι να πεις… ένας μικρός Καραγκούνης και εγώ».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook