Σήμερα αναχωρεί για το Οσλο η Εθνική ποδοσφαίρου

Για την αυριανή φιλική αναμέτρηση με τη Νορβηγία.

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (13/8) η προπόνηση της Εθνικής στον Άγιο Κοσμά για την φιλική αναμέτρηση με τη Νορβηγία (15/8).

Οι Έλληνες διεθνείς εμφανίστηκαν πολύ ορεξάτοι στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά και ακολούθησαν κατά γράμμα τις οδηγίες του Φερνάντο Σάντος και των συνεργατών του, παρουσία και φιλάθλων (η προπόνηση ήταν ανοιχτή).

Όπως αναφέραμε το παρών έδωσαν όλοι οι παίκτες, πλην του Χολέμπας (κάκωση στην ποδοκνημική), ενώ κανονικά προπονήθηκε και ο Μήτρογλου που δεν ήταν ανησυχητικός ο τραυματισμός του στο φιλικό του Ολυμπιακού με τη Σπόρτινγκ.

Στην αρχή της προπόνησης ο Φεράντο Σάντος καλωσόρισε τους νέους παίκτες (Μαυρίας, Βελλίδης, Δημούτσος) και στην συνέχεια έπιασαν όλοι δουλειά, με τον Πορτογάλο τεχνικό να ρίχνει το βάρος στις ασκήσεις τακτικής, ενώ έγινε και δίτερμα.

Οι παίκτες της Εθνικής μετά το τέλος της προπόνησης αποσύρθηκαν στο ξενοδοχείο, καθώς το σήμερα πρωί ( 10.00) η αποστολή θα αναχωρήσει από το “Ελευθέριος Βενιζέλος” για το Όσλο.

  • Να θυμίσουμε πως η αποστολή της Εθνικής αποτελείται από τους:

Καρνέζη, Βελλίδη, Βύντρα, Τοροσίδη, Κυριάκο Παπαδόπουλο, Παπασταθόπουλο, Σιόβα, Κατσουράνη, Μανιάτη, Δημούτσο, Τζιόλη, Νίνη, Φορτούνη, Χριστοδουλόπουλο, Αθανασιάδη, Μήτρογλου, Σαλπιγγίδη, Σαμαρά, Μαυρία και Σπυρόπουλο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook