Ξεκινάει απόψε η εθνική μας το ταξίδι της για το Μουντιάλ της Βραζιλίας

Αντιμετωπίζει στο Όσλο τη Νορβηγία σε φιλική αναμέτρηση (21:00, OTE Sport 1).

Με προορισμό το Μουντιάλ της Βραζιλίας του 2014 το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει σήμερα σε φιλική αναμέτρηση τους Νορβηγούς και ο Φερνάντο Σάντος θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει νέα πρόσωπα.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός σκέφτεται να παρατάξει με δύο διαφορετικά συστήματα τη «γαλανόλευκη» και ίσως τη δούμε με ένα σε κάθε ημίχρονο.

Η συνήθης διάταξη 4-3-3: Καρνέζης, Τοροσίδης, Σπυρόπουλος, Παπασταθόπουλος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Κατσουράνης, Τζιόλης, Μανιάτης, Νίνης, Σαμαράς και Σαλπιγγίδης.

Το άλλο σύστημα είναι σχήμα 4-4-2: Καρνέζης, Τοροσίδης, Σπυρόπουλος, Παπασταθόπουλος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Κατσουράνης, Μανιάτης (στο κέντρο), Νίνης, Φορτούνης (στα πλάγια), Σαλπιγγίδης και Σαμαράς (στην επίθεση). Την αποστολή συμπληρώνουν οι Βελλίδης, Βύντρα, Μήτρογλου, Δημούτσος, Μαυρίας, Χριστοδουλόπουλος, Αθανασιάδης και Σιόβας.

Με σύστημα 4-3-3 αναμένεται να παρατάξει τη Νορβηγία απέναντι στην Ελλάδα ο Εγκιλ Ολσεν. Συγκεκριμένα, τερματοφύλακας θα είναι ο Γιαρστάιν, ο οποίος μπροστά του θα έχει – από δεξιά προς αριστερά – τους Ρούουντ, Χάνγκελαντ, Ντέμιντοφ και Ρίισε.

Την τριάδα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Γένσεν («εξάρι»), Χένρικσεν (μέσα δεξιά), Πέντερσεν (μέσα αριστερά). Δεξί εξτρέμ ο Ελγιουνούσι, αριστερό ο Χούσεκλεπ και στην επίθεση ο Αμπντελάουε. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χέγκλι, Πέτερσεν, Ρόγκνε, Εϊκρεμ, Γκρίντχαϊμ, Νόρντβαϊτ, Μπράατεν και Σέντερλουντ.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ιρλανδός Άλαν Κέλι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook