Έφτασε τον Αποστολάκη και πλησιάζει την “κατοστάρα” ο Κατσουράνης

Ο Κώστας Κατσουράνης στο φιλικό με τη Νορβηγία στο Όσλο, φόρεσε το περιβραχιόνιο της εθνικής.

Ο Κώστας Κατσουράνης, στο φιλικό με τη Νορβηγία στο Όσλο, φόρεσε το περιβραχιόνιο της εθνικής, έφτασε τις 96 διεθνείς συμμετοχές και «έπιασε» στη σχετική λίστα τον Στράτο Αποστολάκη.

Ο διεθνής μέσος απέχει πλέον… ελάχιστα από τον κατοστάρη Άγγελο Μπασινά, ενώ αρκετά πιο μπροστά βρίσκονται οι πρώτοι των πρώτων, Θοδωρής Ζαγοράκης και Γιώργος Καραγκούνης με 120, με τον «τυπάρα» να έχει προβάδισμα να γίνει ο κορυφαίος!

Ο Κατσουράνης έπαιξε για πρώτη φορά στην εθνική ανδρών στις 20 Αυγούστου 2003 στο Νόρκεπινγκ σε φιλικό αγώνα εναντίον της Σουηδίας (2-1) με προπονητή τον Οτο Ρεχάγκελ.

Προτού αναβαθμιστεί σε βασικό στέλεχος της Ανδρών, ο Κατσουράνης είχε παίξει με την εθνική Ελπίδων σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και συγκεκριμένα το καλοκαίρι του 2002 στην Ελβετία.

Στη μεγαλύτερη επιτυχία του ελληνικού ποδοσφαίρου, το 2004 στην Πορτογαλία, ο Κατσουράνης αγωνίστηκε και στους έξι αγώνες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και μάλιστα στους πέντε ως βασικός. Παρών ήταν σε όλα τα μεγάλα ραντεβού, δηλαδή το 2005 στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών της Γερμανίας, το 2008 στην Αυστρία και το 2010 στη Ν. Αφρική.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook