Σήμερα θα συγκεντρωθούν οι Έλληνες διεθνείς

Και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία για τα παιχνίδια με Λετονία (7/9) και Λιθουανία (11/9) για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2014.

Την πρώτη τους συγκέντρωση ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων της Εθνικής μας ομάδας για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2014 που θα γίνει στην Βραζιλία, θα κάνουν σήμερα το μεσημέρι (3/9, 12.00) οι διεθνείς μας.

Οι παίκτες που έχει καλέσει ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός Φερνάντο Σάντος θα συγκεντρωθούν σε γνωστό ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης και το απόγευμα (18.30) θα ξεκινήσουν στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά την προετοιμασία για τα παιχνίδια με Λετονία (7/9) και Λιθουανία (11/9).

Από την πρώτη προπόνηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος θα απουσιάσουν δικαιολογημένα οι Γλύκος (είναι το νέο πρόσωπο της αποστολής), Αθανασιάδης, Δημούτσος και Τζιόλης.

Οι τρεις πρώτοι έχουν υποχρεώσεις με τις ομάδες τους (σ.σ. παίζει Ατρόμητος-ΠΑΟΚ στο Περιστέρι στις 20.30) και ο τελευταίος έχει αγώνα με τη νέα του ομάδα το ΑΠΟΕΛ (σ.σ. παίζει με την Ένωση Παραλιμνίου).

  • Να θυμίσουμε πως ο Φερνάντο Σάντος για τους δύο πρώτους επίσημους αγώνες κάλεσε στην αποστολή τους:

Καρνέζη, Γλύκο, Τζόρβα, Τοροσίδη, Βύντρα, Μαλεζάς, Κυριάκο Παπαδόπουλο, Παπασταθόπουλο, Σιόβα, Σπυρόπουλο, Χολέμπας, Τζιόλη, Κατσουράνη, Μανιάτη, Δημούτσο, Χριστοδουλόπουλο, Φορτούνη, Μαυρία, Νίνη, Σαμαρά, Γκέκα, Μήτρογλου και Αθανασιάδη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook