Σε ρυθμούς Λετονίας κινείται η εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου

Άρχισε η προετοιμασία της εθνικής μας για την πρεμιέρα της στα προκριματικά του Μουντιάλ 2014.

Με απογευματινή προπόνηση άρχισε την Δευτέρα (03/09) η προετοιμασία της Εθνικής για την πρεμιέρα της στα προκριματικά του Μουντιάλ 2014 απέναντι στην Λετονία (07/09).

Ανοιχτή απογευματινή προπόνηση, την οποία παρακολούθησαν περίπου 20 άτομα, περιελάμβανε η πρώτη μέρα προετοιμασίας της Εθνικής ενόψει Λετονία (07/09).

Προπονητικά ένα μεγάλο μέρος του προγράμματος αφιερώθηκε στο παιχνίδι κατοχής με τους διεθνείς χωρισμένους σε τρεις τετράδες να ανταλλάσσουν πάσες στο τετράγωνο που είχε ορίσει ο Φερνάντο Σάντος.

Στο φινάλε πραγματοποιήθηκε και ένα υποτυπώδες διπλό, στο οποίο ο Πορτογάλος φανέρωσε κάποιες από τις σκέψεις του για την 11άδα του πρώτου αγώνα.

Στην ομάδα που αμυνόταν ήταν οι Καρνέζης στο τέρμα, Βύντρα, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Σπυρόπουλος στην άμυνα και ο Κατσουράνης μπροστά τους, ενώ επίθεση έκαναν η Μαλεζάς, Νίνης, Φορτούνης, Μαυρίας, Χριστοδουλόπουλος και φορ ο Μήτρουλου.

Οι Τοροσίδης, Μανιάτης, Σιόβας και Χολέμπας δεν ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα λόγω της συμμετοχής τους στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με το Λεβαδειακό. Μαζί τους έτρεξε και ο Φάνης Γκέκας.

Ο Γιώργος Σαμαράς έκανε την εμφάνισή του στα μισά της προπόνησης και έκανε τρέξιμο. Μόνο όμως δύο γύρους λόγω οσφυαλγίας, η οποία τον ταλαιπωρεί από το ευρωπαϊκό παιχνίδι της Σέλτικ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook