Στην Λετονία για το “διπλό” η εθνική μας

Στην Ρίγα θα δώσει αύριο το πρώτο της παιχνίδι η εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου για τα προκριματικά της τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι του 2014 στην Βραζιλία.

Η Εθνική ομάδα αναχώρησε σήμερα το πρωί για την Λετονία, εκεί όπου την Παρασκευή (6/9, 21:30) θα δώσει το πρώτο της παιχνίδι για τα προκριματικά της τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι του 2014 στην Βραζιλία.

Μοναδικό πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει ο Φερνάντο Σάντος είναι ο τραυματισμός του Χοσέ Χολέμπας, που πάντως ταξίδεψε κανονικά για την Ρίγα. Κανονικά στην διάθεση του Πορτογάλου ομοσπονδιακού τεχνικού ο Γιώργος Σαμαράς που προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς την Τετάρτη (5/9).

Ο Σάντος δείχνει να έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει με τους Λετονούς.

Κάτω από τα δοκάρια θα ξεκινήσει ο Ορέστης Καρνέζης, έχοντας μπροστά του, τους Σπυρόπουλο (αριστερό μπακ), Τοροσίδη (δεξί μπακ), Κυριάκο Παπαδόπουλο και Παπασταθόπουλο.

Στην μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Μανιάτης (δεξιά), Φορτούνης (αριστερά) και οι Τζιόλης Κατσουράνης, ως αμυντικοί μέσοι. Το δίδυμο της επίθεσης όπως όλα δείχνουν θα συνθέσουν οι Μήτρογλου και Γκέκας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook