«Κατεβασμένα κεφάλια» στο Σαράγεβο

16’ χρειάστηκαν, για να γνωρίσει η Εθνική ήττα με σκορ 4-0 από την Βοσνία στην 9η αγωνιστική για τα προκριματικά του Euro 2013

Είναι αυτό που λέμε η καλή μέρα… από το πρωί φαίνεται! Για την Εθνική Ελπίδων η αρχή του αγώνα στο Σαράγεβο κόντρα στη Βοσνία/Ερζεγοβίνη ήταν το στραβό πρωινό της μέρας μας!

Μόλις 16’ χρειάστηκαν, για να γνωρίσει η Εθνική Ελπίδων ήττα με σκορ 4-0 στην ένατη αγωνιστική του πρώτου ομίλου για τα προκριματικά του Euro 2013.

Οι Βόσνιοι ήταν αποφασισμένοι να πάρουν τη νίκη και να καθαρίσουν το ματς από την αρχή. Αυτό φάνηκε άλλωστε!
Τα δύο προσωπικά γκολ του Μπιλμπίγια στο 8’ και στο 11’ έδωσαν τον αέρα που χρειάζονταν οι γηπεδούχοι και το…2-0. Πριν καλά-καλά συνέλθουν οι «μικροί» του Κώστα Τσάνα, είδαν ακόμα δύο γκολ σε διάστημα ενός λεπτού και συγκεκριμένα στο 15’ από τον Μπέσιτς και στο 16’ από τον Τζούριτς, παίρνοντας προβάδισμα με 4-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο «ανέβηκε» η Ελλάδα, έκανε κάποιες φάσεις στην εστία του Βόσνιου τερματοφύλακα, όμως το παιχνίδι είχε ήδη τελειώσει στο Σαράγεβο.

Η σύνθεση της Εθνικής:

Ελλάδα (Κώστας Τσάνας): Γκέλιος, Τζανακάκης, Ποτουρίδης, Μπουγαΐδης, Λαγός (72’ Μπάλλας), Γιαννιώτας, Κουρμπέλης, Βέλλιος, Κατίδης (65’ Πέλκας), Σταφυλλίδης, Κολοβός (46’ Διαμαντάκος)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook