Πλήγμα με Σαμαρά

Τουλάχιστον ένα μήνα εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων θα μείνει ο Γιώργος Σαμαράς μετά τον τραυματισμό του στον αγκώνα του αριστερού του χεριού.

Η πρώτη εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου είναι συνδεσμική βλάβη, ρήξη έξω πλαγίου συνδέσμου και όχι οστική και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί μέχρι αύριο.

Πιθανότατα ο Φερνάντο Σάντος δεν θα πάρει κάποιον ποδοσφαιριστή για να αντικαταστήσει τον άσο της Σέλτικ.

Οι γιατροί θα ξαναδούν το χέρι το Σαμαρά και αν δεν έχει μετακινηθεί κάποιο κόκκαλο τότε αυτό σημαίνει πως ο 27χρονος επιθετικός θα μείνει εκτός προπονήσεων για 4 με 5 εβδομάδες. Σε διαφορετική περίπτωση, θα υποβληθεί σε μικροεπέμβαση αλλά και πάλι το χρονικό διάστημα απουσίας του δεν θα είναι πολύ μεγαλύτερο.

Τέλος, ο Φερνάντο Σάντος δεν φαίνεται διατεθειμένος να προχωρήσει σε αντικατάσταση του Σαμαρά με κάποιον άλλο ποδοσφαιριστή έτσι να τον έχει στα πλάνα του ενόψει του αγώνα της Τρίτης (11/9) με τη Λιθουανία αλλά το πολύ μέχρι αύριο θα έχει αποφασίσει τι πρόκειται να κάνει.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο Πορτογάλος τεχνικός έχει δώσει ρεπό στους διεθνείς το Σάββατο, ενώ την Κυριακή μπαίνουν εκ νέου στα… βάσανα με διπλή προπόνηση στον Άγιο Κοσμά. Η πρωινή θα πραγματοποιηθεί στις 9:30, ενώ η απογευματινή θα λάβει χώρα στις 18:30.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook