Τα πλάνα του καταστρώνει ο Φερνάντο Σάντος

Για τον αυριανό αγώνα της εθνικής μας με την Λιθουανία στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Τα πλάνα του καταστρώνει για τον αυριανό αγώνα της εθνικής μας με την Λιθουανία ο ομοσπονδιακός τεχνικός  Φερνάντο Σάντος «δείχνοντας» στην χθεσινή προπόνηση ότι δεν θα αλλάξει το βασικό σχήμα εν συγκρίσει με το ματς της περασμένης Παρασκευής με την Λετονία.

«Ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει», κοινώς, με τον Φάνη Γκέκα να παίζει με τους «βασικούς» στο εσωτερικό διπλό της ομάδας χθες, συνεπώς δεν υπάρχει καμία ανησυχία για την αποχώρηση του φορ της Λεβάντε από την προπόνηση της Εθνικής στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά την Κυριακή.

Όπως αποδείχθηκε, ο διεθνής φορ είχε δέσει αρκετά σφιχτά τους ελαστικούς επιδέσμους πριν την έναρξη του προγράμματος, με αποτέλεσμα να του προκαλέσουν δυσφορία και ενοχλήσεις, αλλά όχι κάποιο πρόβλημα.

Ο Σάντος κατέβασε 4-4-2 μ Καρνέζη στο τέρμα, οι Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Κυριάκος Παπαδόπουλος και Σπυρόπουλος ήταν στην άμυνα, οι Μανιάτης, Τζιόλης, Κατσουράνης και Φορτούνης στα χαφ και οι Γκέκας και Μήτρογλου στην επίθεση.

Στους «αναπληρωματικούς» ο Τζόρβας ήταν στην εστία, στην άμυνα οι Βύντρα, Μαλεζάς, Σιόβας με αριστερό μπακ τον βοηθό του Σάντος, Αλέξανδρο Μανιάτογλου (!), οι Δημούτσος και Νίνης συνέθεσαν το δίδυμο των κεντρικών στα χαφ, ο Μαυρίας ήταν δεξιά κι ο Χολέμπας αριστερά, ενώ γύρω από τον φορ Αθανασιάδη ήταν ο Χριστοδουλόπουλος.

Η σημερινή προπόνηση θα διεξαχθεί στον Άγιο Κοσμά στις 18:00 κι όχι στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Μισή ώρα νωρίτερα θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του Φερνάντο Σάντος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook