Σούσιτς: “Για τη νίκη με Ελλάδα”

Με στόχο τη νίκη θα παραταχθεί η Βοσνία στην αναμέτρησή της με την Ελλάδα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπως τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της χώρας, Σάφετ Σούσιτς.

Το σημαντικότερο παιχνίδι του ομίλου της Εθνικής είναι αυτό ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Βοσνία στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Βοσνίας, Σάφετ Σούσιτς μιλώντας για την αναμέτρηση, υποστήριξε πως η ομάδα του θα ταξιδέψει στην Ελλάδα με στόχο τη νίκη.

«Για την ενδεκάδα του ματς με την Ελλάδα θα αποφασίσω στην τελευταία προπόνηση. Εχω κάποια πράγματα στο μυαλό μου, αλλά είναι ακόμα νωρίς, αυτό που μπορώ να σας διαβεβαιώσω είναι πως θα παίξουμε με δυο επιθετικούς σε διάταξη 4-4-2 και θα κυνηγήσουμε το γκολ. Ο στόχος μας στην Αθήνα δεν θα είναι να παίξουμε αμυντικά, αλλά να επιτεθούμε, να σκοράρουμε και να κυνηγήσουμε τη νίκη».

Κατά τα άλλα, εκτός αναμέτρησης έμεινε ο Μίραλεμ Πιάνιτς ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του διατηρώντας ελπίδες όμως για να αγωνιστεί επί της Λιθουανίας την επόμενη Τρίτη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook