Noκ-άουτ ο Χριστοδουλόπουλος

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος υπέστη οίδημα στον τετρακέφαλο και ο Φερνάντο Σάντος τον απέκλεισε από την αποστολή της Εθνικής. Κλήθηκε στην θέση του ο Φωτάκης, στην προπόνηση και ο Σταφυλίδης

Νέος “πονοκέφαλος” προέκυψε για τον Φερνάντο Σάντος στην απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης (10/10) στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Συγκεκριμένα, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος υπέστη οίδημα στον τετρακέφαλο και έτσι ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός τον απέκλεισε από την αποστολή για τα ματς με Βοσνία/Ερζεγοβίνη και με Σλοβακία.

Μετά από την εξέλιξη αυτή στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κλήθηκε ο Φωτάκης για να τον αντικαταστήσει. Παράλληλα στην προπόνηση της Εθνικής βρίσκεται και ο Σταφυλίδης που κλήθηκε από την Εθνική Ελπίδων, καθώς ο Τζαβέλλας που έχει ίωση μετέβη στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά βρέθηκαν ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής μαζί με τον πρώην Σοφοκλή Πιλάβιο με τον δεύτερο να κάνει τις σχετικές γνωριμίες με τους διεθνείς και το τεχνικό τιμ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook