“Kόλλησαν” στο 0-0 οι μικροί

Ισόπαλο 0-0 με την Μολδαβία ήρθε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα U-19 στην πρεμιέρα του τέταρτου προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2013.

Το σύνολο του Θοδωρή Παχατουρίδη είχε πολύ καλή αμυντική λειτουργία, όμως δεν ίσχυε το ίδιο και για την επίθεση, η οποία δεν μπόρεσε να απειλήσει, πέρα ελάχιστων περιπτώσεων, την εστία των Μολδαβών.

Στο πρώτο ημίχρονο η Εθνική μας ήταν εκείνη που είχε την κατοχή της μπάλας, κάτι που την βοήθησε να ελέγχει το παιχνίδι, όμως οι Μολδαβοί είχαν οργανωθεί πολύ καλά στην άμυνα με αποτέλεσμα το σύνολο του Παχατουρίδη να έχει προβλήματα στο τελείωμα των φάσεων.

Πάνω-κάτω η ίδια εικόνα επικράτησε και στο δεύτερο μέρος, με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να απειλήσουν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κυρίως με μακρινά σουτ, αλλά και με αντεπιθέσεις.

Ωστόσο, καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να σημειώσει κάποιο τέρμα το οποίο θα της έδινε τη νίκη, προκειμένου να ξεκινήσει ιδανικά τις υποχρεώσεις της στον τέταρτο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2013.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook