Τα πλάνα του Σάντος

Πανέτοιμη για το ματς με την Βοσνία/Ερζεγοβίνη είναι η Εθνική μας ομάδα.

Ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια στον όμιλο θα δώσει απόψε (21.45) η Εθνική μας ομάδα με αντίπαλο την Βοσνία/Ερζεγοβίνη για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2014.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα παρά τις απουσίες είναι πανέτοιμο προκειμένου να πάρει τη νίκη και να βάλει από κάτω στον βαθμολογικό πίνακα έναν από τους κύριους διεκδικητές της πρόκρισης.

Επίσης μια νίκη θα τονώσει ακόμη περισσότερο την ψυχολογία των διεθνών μας ενόψει της αναμέτρησης της Τρίτης με την Σλοβακία στην Μπρατισλάβα.

Όσον αφορά τα πλάνα του Φερνάντο Σάντος δεν πρόκειται να αλλάξουν. Ο Πορτογάλος τεχνικός θα παρατάξει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με 4-4-2 με τον Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια.

Στην άμυνα θα είναι Τοροσίδης (δεξιά), Σπυρόπουλος (αριστερά) με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Παπασταθόπουλος-Μαλεζά.

Στην μεσαία γραμμή Κατσουράνης-Τζιόλης θα είναι στον άξονα, με τον Φορτούνη αριστερά, τον Μανιάτη δεξιά και στην κορυφή οι Γκέκας-Σαμαράς.

Επιθετικά και οι Βόσνιοι

Από την άλλη πλευρά επιθετικά αναμένεται να παίξουν και οι Βόσνιοι που ήρθαν στην Αθήνα για τη νίκη.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μπέγκοβιτς. Σπάχιτς και Ζουκάνοβιτς στο κέντρο της άμυνας, δεξιά ο Μούιτζα και αριστερά ο Σαλίχοβιτς.

Στην μεσαία γραμμή αμυντικό χαφ θα είναι ο Ζαχίροβιτς, δεξιά ο Μεντούγιανιν, αριστερά ο Λούλιτς, ελεύθερος στον άξονα ο Μισίμοβιτς και στην κορυφή Τζέκο και Ιμπίσεβιτς.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ιταλός Αντόνιο Νταμάτο, με βοηθούς τους Ρικάρντο Ντι Φιόρε και Λούκα Ματζιάνι. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Αντρέ Ντε Μάρκο.

Με σύμμαχο τον κόσμο

Στο μεταξύ για ακόμη μια φορά οι Έλληνες φίλαθλοι αναμένεται να δώσουν βροντερό παρών σε αναμέτρηση της Εθνικής μας ομάδας και να την βοηθήσουν να φτάσει στη νίκη.

Μετά το ματς με τη Λιθουανία το “Γεώργιος Καραϊσκάκης” θα ντυθεί στα “γαλανόλευκα” για να υποδεχθεί τα παιδιά του Φερνάντο Σάντος.

Μέχρι την Πέμπτη (11/10) είχαν φύγει 15.000 εισιτήρια και οι εκτιμήσεις αναφέρουν πως το Φαληρικό γήπεδο το βράδυ της Παρασκευής (12/10) θα είναι γεματό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook