Νέα πρόσωπα στην Εθνική

Πολλά νέα πρόσωπα, μεταξύ των οποίων τον Μανωλά και τον Ταχτσίδη, κάλεσε ο Σάντος για το φιλικό παιχνίδι με την Ιρλανδία

Πριν από λίγο ο Φερνάντο Σάντος ανακοίνωσε την αποστολή για το φιλικό παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στην Ιρλανδία στις 14 Νοεμβρίου στο Δουβλίνο με τον ομοσπονδιακό τεχνικό να καλεί αρκετά νέα πρόσωπα.
Πιο συγκεκριμένα, ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου, Περιστερίδης, ο μπακ του ΠΑΟΚ, Σταφυλίδης, ο στόπερ του Ολυμπιακού, Μανωλάς, και ο μέσος της Ρόμα, Ταχτσίδης, κλήθηκαν για πρώτη φορά στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Αναλυτικά η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας:
Καρνέζης (Παναθηναϊκός), Περιστερίδης (Πανιώνιος), Τοροσίδης (Ολυμπιακός), Βύντρα (Παναθηναϊκός), Κ. Παπαδόπουλος (Σάλκε), Παπασταθόπουλος (Βέρντερ), Μανωλάς (Ολυμπιακός), Σπυρόπουλος (Παναθηναϊκός), Σταφυλίδης (ΠΑΟΚ), Χολέμπας (Ολυμπιακός), Τζιόλης (ΑΠΟΕΛ), Μανιάτης (Ολυμπιακός), Δημούτσος (Ατρόμητος), Κονέ (Μπολόνια), Ταχτσίδης (Ρόμα), Νίνης (Πάρμα), Φορτούνης (Καϊζερσλάουτερν), Χριστοδουλόπουλος (Παναθηναϊκός), Σαμαράς (Σέλτικ), Μήτρογλου (Ολυμπιακός), Αθανασιάδης (ΠΑΟΚ), Σαλπιγγίδης (ΠΑΟΚ).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook