“Ευχαριστώ τον κ. Σάντος”

Την ικανοποίησή του για την κλήση στην Εθνική εξέφρασε ο Παναγιώτης Ταχτσίδης επισημαίνοντας πως θα είναι έτοιμος να βοηθήσει όσο μπορεί και με όλες του τις δυνάμεις την ομάδα.

Ο μέσος της Ρόμα ανέφερε επίσης πως η κλήση του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ήρθε σε μια πολύ καλή στιγμή για τον ίδιο. Αναλυτικά επισήμανε: «Η κλήση ήρθε σε μια πολύ καλή στιγμή της καριέρας μου, ευχαριστώ τον κ. Σάντος για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και την ευκαιρία που μου δίνει να αγωνιστώ στην Εθνική.

Αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό στις προπονήσεις και τους αγώνες, είμαι πάντα έτοιμος να βοηθήσω την Εθνική και όποτε μου ζητηθεί θα το κάνω. Θα είμαι έτοιμος αν μου δοθεί η ευκαιρία να παίξω με την Εθνική ομάδα και να βοηθήσω όπως μπορώ με όλες μου τις δυνάμεις».

Για την πορεία της Εθνικής ομάδας: «Παρακολουθώ την Εθνική. Πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ το δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε για να πετύχουμε το στόχο μας. Το αυριανό παιχνίδι είναι ένα πολύ καλό τεστ για να δούμε τις δυνάμεις μας και σε τι κατάσταση βρισκόμαστε».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook