Tζιόλης: “Εχουμε κάνει αρκετά βήματα μπροστά”

Ως μία όμορφη στιγμή χαρακτήρισε ο Αλέξανδρος Τζιόλης τη φιλική νίκη της Εθνικής ομάδας κόντρα στην Ιρλανδία (1-0) μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο διεθνής μέσος τόνισε πως η «γαλανόλευκη» πλέον έχει δημιουργήσει χαρακτήρα, δυσκολεύοντας όλους τους αντιπάλους της.

Ακόμη, αναφέρθηκε στους Ταχτσίδη και Σταφυλίδη, τονίζοντας πως στάθηκαν πολύ καλά στην πρώτη τους συμμετοχή με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Ιρλανδία:
«Όμορφη στιγμή η νίκη μας, πρέπει να κρατήσουμε ότι η ομάδα κερδίζει, έχουμε δημιουργήσει χαρακτήρα και δυσκολεύουμε όλους μας τους αντιπάλους και αυτό δεν είναι εύκολο για μία εθνική ομάδα.

Από άποψη εμφάνισης στα πρώτα λεπτά δεν ήμασταν καλοί, δεχτήκαμε αρκετή πίεση από την Ιρλανδία. Ωστόσο, στη συνέχεια ανεβάσαμε ρυθμό και απόδοση. Γενικά ήταν ένα παιχνίδι με αρκετές καλές στιγμές. Ακόμη έπαιξαν αρκετοί νέοι παίκτες και ας μην ξεχνάμε ότι ήταν ένα φιλικό παιχνίδι μέσα στη σεζόν, που όλοι οι παίκτες προσέχουν. Ωστόσο, για εμάς δεν υπάρχουν φιλικά και επίσημα παιχνίδια, όλα τα αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα. Πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι από την εικόνα μας».

Για το πολύ καλό 25λεπτο της Εθνικής:
«Το ευχαριστιόμαστε και εμείς, απολαμβάνουμε αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού και αυτό αρέσει και στον προπονητή. Ωστόσο, είναι δύσκολο να έχεις τέτοια απόδοση για πολύ ώρα, ιδιαίτερα όταν μιλάμε για εθνική. Με τα παιδιά συναντιόμαστε λίγες φορές μέσα στο χρόνο και προπονούμαστε μαζί λίγες ώρες. Συνεπώς, είναι δύσκολο να βρεθείς απευθείας μέσα στο γήπεδο. Εμείς έχουμε κάνει αρκετά βήματα μπροστά. Ακόμη, είναι πολύ καλό ότι και ο κόσμος είναι πιο κοντά μας».

Για τους Ταχτσίδη-Σταφυλίδη:
«Στάθηκαν πάρα πολύ καλά τα παιδιά, εύχομαι λαμπρό μέλλον και για τους δύο. Με τον Ταχτσίδη βρεθήκαμε κατευθείαν και στάθηκε πολύ καλά, το είδε ο κόσμος και ο προπονητής. Είναι καλό που έφυγε από την Ελλάδα και πήγε στο εξωτερικό. Βρήκε το δρόμο του, εκεί πρέπει να μείνει και να γίνεται όλο και καλύτερος».

Για τον ΑΠΟΕΛ και τους στόχους του:
«Είμαστε σε καλό δρόμο και αν συνεχίσουμε έτσι θα τα καταφέρουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Σε γενικές γραμμές είμαι μια χαρά. Στο πρωτάθλημα υπάρχει μεγάλη απόκλιση μεταξύ των μεγάλων ομάδων από τις μικρές».

Για το μέλλον του:
«Είναι πολύ δύσκολο να ξέρω από τώρα τι θα κάνω το καλοκαίρι».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook