Αποφασίζει για την 11αδα του φιλικού ο Σάντος

Καταλήγει στο σύστημα με το οποίο θα παρατάξει την ομάδα στο ματς της Τετάρτης με την Ελβετία.

Στη σημερινή προπόνηση είναι πιθανό να δείξει ο Φερνάντο Σάντος το σύστημα με το οποίο θα παρατάξει την ομάδα στο αυριανό ματς με την Ελβετία.

Είναι πιθανό ο Πορτογάλος να επιλέξει το 4-4-2, κάτι που ίσως φανεί στη σημερινή προπόνηση, η οποία θα είναι και η πρώτη και τελευταία κανονική προπόνηση πριν από το ματς με την Ελβετία, αφού χθες η προπόνηση ήταν χαλαρή. Όσοι αγωνίστηκαν το Σαββατοκύριακο έκαναν αποθεραπεία και στη συνέχεια έγινε διπλό στο μισό γήπεδο, με τον Σωκράτη Φυτανίδη να πετυχαίνει δύο γκολ.

Με το σύνθημα «Το πάρτι αρχίζει», η ΕΠΟ ετοιμάζει εκπλήξεις για τους φιλάθλους της εθνικής ομάδας στα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια, αρχής γενομένης από τον αυριανό αγώνα με την Ελβετία.

Ορισμένες από αυτές που θα εκδηλωθούν και σε επόμενα ματς περιλαμβάνουν φωτογραφίες των φιλάθλων δίπλα στους διεθνείς με τη φανέλα της Εθνικής σε ειδικά διαμορφωμένες αφίσες που θα βρίσκονται έξω από το γήπεδο Καραϊσκάκη, εκτέλεση πέναλτι από δύο τυχερούς σε διεθνή τερματοφύλακα στη διάρκεια του ημιχρόνου του αγώνα με την Ελβετία, υποδοχή των παικτών στον αγωνιστικό χώρο με αντίστροφη μέτρηση μέσα από τις ιαχές του κοινού και διαγωνισμό για δέκα τυχερούς που θα κρατήσουν τα αποκόμματα των εισιτηρίων όλων των φετινών εντός έδρας αγώνων της Εθνικής και οι οποίοι θα κερδίσουν διπλά εισιτήρια για την προκριματική φάση του Euro 2016.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook