Νίκη επί του Βελγίου για την Εθνική Νέων

Με γκολ του Φούντα σε φιλική αναμέτρηση στο γήπεδο του Ελληνικού.

Με γκολ του Φούντα η Εθνική μας ομάδα των Νέων νίκησε με 1-0 την αντίστοιχη του Βελγίου σε φιλική αναμέτρηση στο γήπεδο του Ελληνικού.

Η Εθνική μας ομάδα των Νέων με γκολ του Φούντα επικράτησε της αντίστοιχης ομάδας του Βελγίου με 1-0 σε φιλικό προετοιμασίας, που διεξήχθη στο γήπεδο Ελληνικού, ενόψει της συμμετοχής της στην elite round του EURO 2013.

Από την αρχή του αγώνα, η Εθνική κυριάρχησε πλήρως του αντιπάλου της και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ, με κυριότερες αυτές των Ιωαννίδη (15′), Σουνά (30′) και Βοσνακίδη (32′).Τελικά το νικητήριο γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Φούντας στο 49′, ενώ το Βέλγιο δεν κατάφερε ουσιαστικά να απειλήσει την ελληνική εστία.

Ελλάδα: Μπάρκας (70′ Λαδάς), Κωνσταντινίδης, Καραγκούνης, Γούτας (57′ Βλάχος), Βοσνακίδης, Σιώπης, Μύγας (57′ Πόποβιτς), Δώνης (70′ Παναγιωτούδης), Ιωαννίδης (70′ Βέργος), Φούντας (57′ Δεληγιαννίδης), Σουνάς (70′ Σούκιας)

Βέλγιο: Ντουστ (46′ Ρουφ), Ίμπομα, Μπούκερς, Φιόρε, Κορέν (46′ Μπάστιανς), Βερστράτε (60′ Μπότο), Κρουξ, Ντε Νέβε (77′ Νιένγκο), Ορίγκι, Ζούκοφ (62′ Γκέρκενς)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook