Ικανοποιημένος ο Τσάνας

Από την απόδοση των παικτών της Εθνικής Ελπίδων στο φιλικό παιχνίδι με τη Σκωτία (1-1) .

Απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του στο φιλικό παιχνίδι με τη Σκωτία(1-1)  έμεινε ο Κώστας Τσάνας, ο οποίος ζήτησε ανάλογη συνέχεια.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Ελπίδων στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, κάνοντας λόγο για μεγάλη διαφορά δυναμικότητας με την αντίπαλο.

Η διαφορά δυναμικότητας με τη Σκωτία ήταν ξεκάθαρη. Δημιουργήσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες και είναι κρίμα που μια τέτοια εμφάνιση δεν συνοδεύθηκε από τη νίκη. Αυτή είναι η ουσία των φιλικών προετοιμασίας. Μπορούμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και στο τέλος να δούμε τις ατέλειές μας και τους λόγους για τους οποίους δεν ήρθε η επιτυχία. Δώσαμε τη δυνατότητα σε όλα τα παιδιά να παίξουν και να δούμε την αγωνιστική τους κατάσταση”, είπε αρχικά ο Τσάνας.

Στη συνέχεια τόνισε:Η ομάδα αυτή προετοιμάζεται για το νέο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ελπίδων, αλλά και για το Παγκόσμιο Κύπελλο U20 της Τουρκίας. Είμαι ικανοποιημένος από όλους τους παίκτες και εύχομαι να έχουμε ανάλογη συνέχεια από πλευράς απόδοσης”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook