Ρεχάγκελ: “H σοβαρή Ελλάδα νικάει την Βοσνία”

Την πεποίθησή του πως αν η Ελλάδα δείξει το καλό της πρόσωπο και αποφύγει τα λάθη, μπορεί να φύγει ακόμα και με το διπλό από τη Βοσνία, εξέφρασε ο Ότο Ρεχάγκελ.

Ο πρώην τεχνικός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος που θα επισκεφθεί σύντομα τη χώρα μας ως απεσταλμένος της καγκελαρίου, Άνγκελα Μέρκελ, μίλησε για την αναμέτρηση της Εθνική με την Βονσία, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως δεν θα είναι… καταστροφή, ακόμα κι αν ηττηθεί η «γαλανόλευκη».

«Το παιχνίδι θέλει μεγάλη προσοχή από το πρώτο ως το τελευταίο του λεπτό, όμως η Ελλάδα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα», είπε αρχικά στη «Real» ο Γερμανός τεχνικός και πρόσθεσε:

«Τις ομάδες από την πρώην Γιουγκοσλαβία τις έχω σε μεγάλη εκτίμηση και αυτό φυσικά ισχύει και για τους Βόσνιους. Θεωρώ πάντως ότι οι Έλληνες δεν πρέπει να τρομάζουν από κάτι και ασφαλώς είναι σε θέση να φύγουν ακόμα και με τη νίκη από το γήπεδο, αρκεί να είναι σοβαροί και συγκεντρωμένοι, αποφεύγοντας τα εύκολα λάθη».

Ωστόσο κλείνοντας ξεκαθάρισε πως: «Ακόμα κι αν η Ελλάδα χάσει, νομίζω ότι δεν θα έρθει η καταστροφή, με την έννοια ότι ακόμα θα υπάρχουν σοβαρές ελπίδες πρόκρισης. Η Ελλάδα έχει καλούς παίκτες και της εύχομαι το καλύτερο».

 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook