Ο Φερνάντο Σάντος δούλεψε στις στημένες φάσεις

Έμφαση στα στημένα περιλάμβανε το μενού της πρώτης προπόνησης ενόψει Βοσνίας και δίτερμα πίεσης στο μισό γήπεδο.

Έμφαση στα στημένα περιλάμβανε το μενού της πρώτης προπόνησης ενόψει Βοσνίας και δίτερμα πίεσης στο μισό γήπεδο. Ατομικό εν συνεχεία ο Καραγκούνης για λόγους αποφόρτισης.

Ο Φερνάντο Σάντος δούλεψε για αρκετή ώρα στις στημένες φάσεις (κόρνερ και φάουλ) στην πρώτη προπόνηση πριν το μεγάλο ματς με τη Βοσνία στη Ζένιτσα (Παρασκευή 21.45).

Εκτελεστές ήταν οι Καραγκούνης και Χολέμπας κατά πρώτο λόγο και ο Τοροσίδης κατά δεύτερο.

Παπασταθόπουλος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Τζιόλης, Κατσουράνης, Σαλπιγγίδης και Σαμαράς ήταν οι επιτιθέμενοι, Σαλπιγγίδης και Τζαβέλλας ήταν στημένοι έξω από την περιοχή. Αμυνόμενοι ήταν οι Μανιάτης, Μαλεζάς, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος ο οποίος στην συνέχεια άλλαξε τον Αβραάμ στους επιτιθέμενους.

Εν συνεχεία ο Σάντος χώρισε τους παίκτες σε δύο ομάδες χωρίς να δείξει ενδεκάδα.

Από τη μία ήταν οι Σηφάκης, Αβραάμ, Παπασταθόπουλος, Τζαβέλας, Κατσουράνης, Μανιάτης, Φορτούνης, Χριστοδουλόπουλος, Μήτρογλου, Σαλπιγγίδης και ο μεταφραστής του Σάντος Αλέξης Μανιάτογλου, ενώ από την άλλη οι Καρνέζης, Βύντρα, Μανωλάς, Μαλεζάς, Χολέβας, Τζιώλης, Σαμαράς, Κονέ , Τοροσίδης, Γκέκας και Ταχτσίδης. Το δίτερμα εκτυλίχθηκε στο μισό γήπεδο ώστε οι παίκτες να δουλέψουν πάνω στην πίεση.

Την προπόνηση παρακολούθησαν και αρκετοί φίλοι της Εθνικής ομάδας, ίσως και οι περισσότεροι που βρέθηκαν στον Άγιο Κοσμά μετά το EURO σε Πολωνία και Ουκρανία.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook