Γκέκας: “Nα γυρίσουμε τούμπα την κατάσταση”

Αισιόδοξος ότι η Εθνική Ελλάδας θα καταφέρει να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στον 6ο προκριματικό όμιλο του Euro 2016 εμφανίστηκε ο Φάνης Γκέκας.

Την πίστη ότι η Εθνική Ελλάδας μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί στον 6ο προκριματικό όμιλο του Euro 2016 εξέφρασε ο Φάνης Γκέκας.

«Πάντα η ευθύνη είναι συνολική όταν μιλάμε για μία ομάδα, για μία οικογένεια», δήλωσε αρχικά ο διεθνής επιθετικός της Ακίσασπορ στη «Real News» και πρόσθεσε:

«Όλοι μαζί θα πρέπει να βρούμε ξανά τον δρόμο μας, την ταυτότητάς μας την αγωνιστική που ίσως λείπει, το δέσιμο μεταξύ μας. Ασφαλώς και πιστεύω ότι μπορούμε να γυρίσουμε τούμπα την κατάσταση, δεν θα είναι δύσκολο, αρκεί να προσπαθήσουμε όλοι περισσότερο Κι εννοείται ότι ο καθρέφτης είναι το γήπεδο, τα πολλά λόγια δεν έχουμε αξία».

Καταλήγοντας, ο Λαρισαίος υπογράμμισε: «Οι αγώνες θα δείξουν σε τι κατάσταση είμαι, αλλά σίγουρα το σκοράρισμα δεν ξεχνιέται. Διάθεση υπάρχει, νιώθω καλά κι αγωνίζομαι πάντα για το καλύτερο».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook