Πρόσκληση από τον Μαρκαριάν έλαβε ο Βύντρα

Για να ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής ομάδας ενόψει του ματς με την Ουγγαρία.

Η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας για την Αυστρία όπου θα πραγματοποιήσει μίνι προετοιμασία ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με την Ουγγαρία στις 29 Μαρτίου.

Ωστόσο πέρα από τους ήδη γνωστούς ποδοσφαιριστές που θα είναι διαθέσιμοι για το κρίσιμο ματς της Εθνικής, ο Σέρχιο Μαρκαριάν προσκάλεσε και τον Λουκά Βύντρα για να λάβει μέρος στην προετοιμασία.

Ο αμυντικός της Λεβάντε αν και δεν έχει πολύ χρόνο συμμετοχής στην ομάδα του, αποτελεί ένα από τα παλαιότερα στελέχη της “γαλανόλευκης” και όπως όλα δείχνουν θα πάρει την θέση κάποιου άλλου ποδοσφαιριστή που βρίσκεται στην αποστολή. Πιθανότατα αυτός θα είναι ο Χολέμπας, ο οποίος νιώθει ενοχλήσεις.

Θυμίζουμε πως ο Απόστολος Γιάννου του Πανιωνίου κλήθηκε στην θέση του Κώστα Μήτρογλου για τον αγώνα της Εθνικής μας με την Ουγγαρία, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στο ματς του Ολυμπιακού με την Κέρκυρα και δεν είναι έτοιμος για το ματς της 29ης Μαρτίου.

Αναλυτικά η αποστολή της Εθνικής:

Καρνέζης (Oυντινέζε), Καπίνο (Μάιντς), Βελλίδης (ΠΑΣ Γιάννινα), Τοροσίδης (Ρόμα), Μπακάκης (ΑΕΚ), Κ. Παπαδόπουλος (Λεβερκούζεν), Μανωλάς (Ρόμα), Μόρας (Ελλάς Βερόνα), Σιόβας (Ολυμπιακός), Βύντρα (Λεβάντε), Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ), Χολέμπας (Ρόμα), Σταφυλίδης (Φούλαμ), Ταχτσίδης (Ελλάς Βερόνα), Λαγός (Παναθηναϊκός), Κατσουράνης (Ατρόμητος), Σάμαρης (Μπενφίκα), Κονέ (Oυντινέζε), Φορτούνης (Ολυμπιακός), Χριστοδουλόπουλος (Ελλάς Βερόνα), Φετφατζίδης (Κιέβο Βερόνα), Γιαννιώτας (Αστέρας Τρίπολης), Καρέλης (Παναθηναϊκός), Γιάννου (Πανιώνιος), Αθανασιάδης (ΠΑΟΚ).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook