Στο κανονικό πρόγραμμα μπαίνει σήμερα ο “Τόρο”

Το βάρος στην ψυχολογία από τον Σέρχιο Μαρκαριάν.

O Βασίλης Τοροσίδης έκανε ατομικό πρόγραμμα την Τρίτη, αλλά από σήμερα, Τετάρτη (25/3) μπαίνει κανονικά στις προπονήσεις της Εθνικής στην Αυστρία. Το βάρος στην ψυχολογία από τον Σέρχιο Μαρκαριάν.

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η εθνική ομάδα ανδρών συνέχισε την προετοιμασία της στην Αυστρία για τον εκτός έδρας αγώνα με την Ουγγαρία την Κυριακή (29/3, 21:45) για τα προκριματικά του Euro 2015

Ο Βασίλης Τοροσίδης ήταν ο μοναδικός παίκτης που δεν πήρε μέρος στην προπόνηση της Τρίτης (24/3) επί αυστριακού εδάφους, με τον άσο της Ρόμα να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, αλλά από την Τετάρτη (25/3) αναμένεται να μπει σε κανονικό ρυθμό προπόνησης.

Από εκεί και πέρα ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Σέρχιο Μαρκαριάν και για δεύτερη ημέρα επί αυστριακού εδάφους, συνέχισε να δουλεύει πολύ στην τακτική και κυρίως να προσπαθεί να τονώσει την ψυχολογία των παικτών.

Ο Μαρκαριάν δεν σταματά να μιλά στους διεθνείς και να τους δίνει οδηγίες για τον κρίσιμο αγώνα με τους Μαγυάρους στη Βουδαπέστη, που αποτελεί και το τελευταίο χαρτί για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα για να παραμείνει ζωντανό στη διεκδίκηση της πρόκρισης στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Διπλή προπόνηση

Οι παίκτες της εθνικής ομάδας θα ανεβάσουν στροφές την Τετάρτη (25/3), καθώς έχουν προγραμματιστεί δύο προπονήσεις.

Η πρωινή (9:00) θα γίνει σε δύο γκρουπ, με τον Μαρκαριάν και τους συνεργάτες του να κάνουν ειδική προπόνηση στους αμυντικούς και στους επιθετικούς παίκτες.

Η απογευματινή προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 18:00 και εκεί Σέρχιο Μαρκαριάν αναμένεται να δείξει τα πλάνα του για τον αγώνα με την Ουγγαρία.

Στο πλευρό της εθνικής ομάδας θα βρεθεί τις επόμενες ώρες και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, που θα βρεθεί στην Αυστρία.

Η τελευταία προπόνηση της εθνικής ομάδας στην Αυστρία θα γίνει το πρωί της Παρασκευής (27/3) και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Ουγγαρία.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook