Ο Μαρκαριάν βρίσκεται πιο κοντά στην τελική απόφαση για την ενδεκάδα

Με την οποία θα παραταχθεί η Εθνική Ελλάδας στη Βουδαπέστη για την αναμέτρηση με αντίπαλο την Ουγγαρία για τα προκριματικά του Euro 2016 (29/03, 21:45).

Οι ώρες πλησιάζουν και ο Σέρχιο Μαρκαριάν βρίσκεται ολοένα και πιο κοντά στην τελική απόφαση για την ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθεί η Εθνική Ελλάδας στη Βουδαπέστη για την αναμέτρηση με αντίπαλο την Ουγγαρία για τα προκριματικά του Euro 2016 (29/03, 21:45).

Ο Ουρουγουανός τεχνικός δοκίμασε το 4-3-3 στο προπονητικό διπλό της Τετάρτης, αν και εφάρμοσε σε κάποια σημεία το 4-2-3-1 και “έδειξε” κατά κάποιον τρόπο το σχήμα που αναμένεται να επιλέξει για το παιχνίδι της Κυριακής.

Το 4-3-3 με έναν “κόφτη” και δύο εσωτερικούς μέσους διατηρεί σαφές προβάδισμα, όπως και ο Ορέστης Καρνέζης για τη θέση του βασικού τερματοφύλακα.

Από εκεί και πέρα, οι Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Κώστας Μανωλάς συγκεντρώνουν τις περισσότερες ελπίδες να αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, αν και δοκιμάστηκε και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος στα στόπερ, με τον Παπασταθόπουλο να περνάει δεξιά, καθώς και ο Δημήτρης Σιόβας.

Στα άκρα, ο Βασίλης Τοροσίδης αναμένεται να αρχίσει δεξιά και ο Κώστας Σταφυλίδης αριστερά (δοκιμάστηκε εκεί ο Λουκάς Βύντρα).

Ο Βαγγέλης Μόρας δεν συμμετείχε στην προπόνηση λόγω του προβλήματος στην αριστερή γάμπα, που τον καθιστά εξαιρετικά αμφίβολο για το παιχνίδι, με την κατάστασή του να επανεκτιμάται καθημερινώς.

Ο “κυματοθραύστης” σε αυτό το σχήμα αναμένεται να είναι ο Ανδρέας Σάμαρης, παρότι δοκιμάστηκε και ο Κώστας Κατσουράνης.

Μπροστά του θα βρίσκονται οι Παναγιώτης Κονέ και Παναγιώτης Ταχτσίδης, αν και γι’ αυτές τις θέσεις δοκιμάστηκαν και οι Κώστας Φορτούνης και Τάσος Λαγός.

Στην κορυφή της επίθεσης, η παρουσία του Στέφανου Αθανασιάδη μοιάζει αδιαπραγμάτευτη σε σχέση με τους Νίκο Καρέλη και Αποστόλη Γιάννου.

Στα δεξιά, ο Γιάννης Φετφατζίδης μοιράζεται τις ίδιες πιθανότητες με τον Γιάννη Γιαννιώτα, ενώ στα αριστερά, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έχει προβάδισμα έναντι του Καρέλη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook